Glidare

Det var längesedan jag satt uppe till 2 på natten och pluggade. Men jag kan ju inte stanna så länge på pluggstugan imorgon och man vill ju inte vara glidaren i gruppen! Jaja, nu ska jag gå och lägga mig! Sov gott! 

03.05

Bilden är tagen för någon vecka sedan då mor och jag gick en runda i skogen med Grynet och Alfons som jag och Stoffe passade just då. På bilden är det mor med grynet!

Klockan råkar vara över tre på natten igen... Jag lyckas alltid vara uppe för länge. Men imorgon blir det jobb mellan 12-20, bra pengar på en lördag! 

Jag blir alltid så paranoid när jag är hemma ensam. Tänker på saker som att om jag skulle trilla nerför trappan och slå mig finns det ingen här att ta hand om mig! Och sedan tycker jag att det låter konstigt i lägenheten, man tycker ju att jag borde ha vant mig vid ljuden här efter 10 månader... Jaja, jag får krama Greta och Frasse ikväll!

För en stund sedan när jag drog ner rullgardinen så såg molnen ut som bergskedjor och att lilla Staffanstorp var en bergsby. Då kom jag att tänka på Innsbruck som jag och Stoffe var i förra sommaren. Tänka att alltid vara omringad av berg, jag tror jag hade känt mig instängd! Tacka vet jag hav! Trivs med havet i närheten! 

God kväll...

... eller natt! Klockan är halv tre på natten och jag drar mig för att gå till sängs. Jag är inte trött plus att sängen kommer vara tom bortsätt från mig och kuddarna. Stoffe är upp i Småland över helgen så jag får använda Greta och Frasse som sällskap inatt! 

Förra lördagen var det personalfest på jobbet. Jag har aldrig varit på personalfest innan men det var faktsikt riktigt trevligt dock lite surt att man missade eurovision. Men personalfester är ju personalfester och dem har ett speciellt rykte och den här var inte något undantag. En del skumma saker inträffade. Jag ser lite svettig ut på denna bilden, det beror på att jag är det! Just här tog vi en liten paus från dansandet, min kondis är hemsk!

De senaste timmarna har jag ägnat åt att se 7 avsnitt av Kyle XY på raken. Någon annan som följer den serien? Kalla mig knäpp men Jessi är min favorit tillsammans med Andy!

Just nu sitter jag här och skriver ett alldeles för långt inlägg, jag vill inte gå och lägga mig!!! Lyssnar på "Fly on the wall" med Miley Cyrus, jag är en sådan fjortis! Haha, jag och syrran ska se Hannah Montana the Movie på bio snart, bara dem inte slutar visa den innan vi får tillfälle att se den! 

Nytt Motto


Jag ska leva efter detta mottot hädanefter! Lovely!

Skor

En gång i tiden skulle jag ha kallat mig själv en sko-shoppare. Jag hade fler skor än jag kunde slita ut och jag vägrade slänga några trots att det många gånger var dags att göra sig av med dem. Vilket fall som helst så funkar det inte att handla en massa nya skor när man pluggar och lever på studiebidrag så för ungefär 10 månader sedan stod jag på loppis och gjorde av mig med en massa skor och slängde dem som jag inte använde längre. Resultatet blev en garderob med ca 5 par skor, snyft. Vilket fall som helst, jag har handlat skor idag, inte ett par utan två! And I love it! Jag ska dock inte fastna i den där sko-fällan igen, bara så att ni vet! Men man måste få skämma bort sig själv och sina fötter ibland, det mår man bara bra av! 


Gladiatorskorna är köpta på Din Sko och kostade 349 kr!
De vita är köpta på skopunkten och det var extrapris på dem, 149 kr!

Någon som vill ge mig en spark i röven?

Bästa bilden från Australien! 

På allvar, jag är fortfarande inte klar med tentan jag är knappt halvvägs! Det verkar som om jag fastnar på var och varannan mening och det är en kraftansträngning att ta sig vidare varje gång! 
'jag försökte knepet med att sätta mig vid köksbordet för att skriva för det är mer "strikt" än soffan är men inte ens det verkar vara någon hjälp! 

Omtentan på den här tentan är exakt samma uppgift så jag antar att det är nästa deadline. Jag undrar när den deadlinen är! Hmmm... man kanske skulle ta reda på det... Någon som har lust att ge mig lite inspiration till att skriva ytterligare ett kapitel! Snälla? 

Det där med disponering av tid...

Bild tagen av Stoffe!

Idag den 4:e maj klockan 10.55 på morgonen skickade jag in min deklaration. När var då deadlinen för detta kan man ju undra. Den är den 4:e maj klockan 24.00! Av någon anledning är jag alltid ute med allt i sista minuten. 

Och nu när vi är inne på sista minuten så kan jag berätta att vår hemtenta på konfliktanalys skulle varit inne idag och jag har än så länge skrivit 2 av 7-9 sidor... Men vår lärare sa att han inte brydde sig om vi lämnade in det några dagar försent. Jag är långt ifrån ensam om att inte ha lämnat in den! Vilket fall som helst gick vi ändå ut och tog en öl efter lektionen idag, dem som hade lämnat in sina tentor firade det och jag firade att jag blev klar med kapitlet "aktörer" i morse! 

RSS 2.0