Bubbligt värre!

Denna kvällen har mina tankar ägnat sig åt att tänka på Fossto som skrivit klart sin sista uppsats/uppgift för terminen. Den blev precis klar och nu är han snart påväg hem till mig. Woho!
För att fira detta har jag införskaffat lite bubbeldricka (Päroncider, dock i stor fin champangeliknande flaska!) med jordgubbar, fint ska det vara!

Imorgon kl 09.00 bär det av till en födelsedagsfrukost. Det är nämligen så att Morfar Fossto fyller år. Stort grattis till honom!

Idag gick jag på stan i Malmö med Axelsson, där inhandlades ett mycket fint skärp och en underbar kudde som kommer pryda min svarta soffa i min nya lägenhet. handlade dessutom min mascara idag, den var nersatt från 79.50 till 49.50, jag tycker om när man fundar! Kudden är ändå det bästa köpet idag, jag har sagt i en evighet att jag ska ha den kudden till min lägenhet och nu är det fixat. Dubbelt Woho!



Det där med telenät...

Jag fick reda på av en vän att anledningen till att länder utanför Europa får lov att vara med i Eurovision är för att dem har samma telenät. Jag trodde man gick efter kartan men icke! 

Nu ska iväg till Fossto men jag väntar på ett samtal från Axelsson. Hon och jag ska till Center Syd imorgon, ska se om jag kan hitta en pressent till mor, hon fyller snart år. Syrran studentpressent är i alla fall fixad nu, blev ganska nöjd med den. Lite rolig och trevlig. Speciellt rolig är en del fast jag kan ju inte skriva mer än så här här för min syster kan ju mot förmodan komma in och läsa det här. 

 


Until next year...

Jag kanske borde skriva något om den mycket ompratade tävlingen som avgjordes i helgen- Eurovision!
Sverige kom som bekant på en 18:e plats och detta tycker jag vi ska vara stolta över. Tänk bara hur många länder det finns i Europa (och utanför också för nu verkar det som om alla länder, Européer eller ej, får vara med) och Sverige är 18land av dessa. Vi borde klappa varandra på axlarna, istället för att vara missnöjda! 

Sedan tycker jag att det här pedestals-höjandet av Svenska bidrag borde stoppas. Svenska folket borde ha insett vid detta laget att vi inte kan vinna varje år. Sluta ta ut segern i förskott så kanske ni inte blir så besvikna!!!

Men till allvaret. Nu borde väl Svenska folket ha lärt sig att man inte kan skicka en f.d. Eurovision-tant, det är tråkigt och förutsägbart och jag är trött på det! Om Lena Ph går med nästa år och vinner kommer jag personligen bojkotta allt som har med denna tävlingen att göra. Och detta innebär radio också gott folk! Gör mig inte besviken!

Jag har en idé till nästa år, varför kan vi inte göra det lite spännande och skicka någon med i alla fall en liten uns till personlighet! Någon som vågar visa sin hud (jag menar inte ben och urringning utan det i ansiktet!!!) Joakim Hillson har myntat ett bra uttryck, Vacker utan spackel.

Anledning till att Ryssland vann:
En världskänd konståkare med mängder av titlar och som han själv sa, nu har han en till.

Så ska Sverige vinna nästa år:
Hyr in Carolina Kluft och låt henne springa rundor på scenen och hoppa i sandgropar.

Tack för mig!

Nu högtidsdag, ey?

Jag kom precis hem efter en liten shoppingrunda på Center Syd. Mamma köpte en bunte trosor för typ 500... Jag vet inte varför men det var något om att hon inte kunde ha några andra. Själv hittade jag en klänning på Cubus som är en aning för mycket rosa för mig men jag tänker en svart kofta och svarta leggins till så kan vi bota detta fenomen. Förhoppningsvis...

Nu ska vi snart äta. Far sätter igång grillen när som helst. Det blir gott. Fast jag är inte så hungrig och det kan ju bero på den där stora vaniljbullen som var dränkt i socker som jag åt på Center Syd. Det tar kraft att shoppa och mitt i allt behöver man ny energi! Dagen sanning!

Ikväll är det melodifestivalen... ett måste att se även om man tycker att det är hemskt, det är som en återkommande tradition varje år, som julafton, påsk och midsommar. Eurovision borde också klassas som en högtidsdag, helst ska det vara en röd dag också. Ska se om man inte kan föreslå det för den sittande regeringen, dem verkar ju tycka om knäppa idéer.


Städdag

Hela min lediga dag har gått åt till att Städa garderoben, gå ut med vovven, sedan när jag var klar med det orkade jag inte stryka klädhögen så det gör far nu. Imorgon är det dags att sätta fart på inhandlandet av pressenter.

Och när jag städade hittade jag en lite rolig text jag skrev på gymnasiet. Skrattade åt mig själv. Och jag hittade en massa skisser som jag gjorde för några år sedan. Haha, gud vad mycket jag har sparat och nu när jag har sparat det i så många år vill jag inte slänga det för då är det onödigt att det legat där i alla år!

Tror jag ska lämna över datorn till min far nu, han ska iväg och hämta mor om en kvart, då kommer i alla fall Grynet bli glad. Haha, hon har varit en slö hund idag. Värmen gör det åt henne men jag är tacksam för då orkar hon bara rundor på 10-15 minuter. Och sedan ligger hon i solen hela dagen. Jag har fått för mig att hon inbillar sig att hon får färg av det men vår hund är ju lite virrig. Möjligtvis att hennes fluff ljusnar en aning.

Sov gott

Jag kanske borde säga något om Charlotte Perellis uppvisning i Belgrad.

...


Jag tycker bättre om Ukrainskans Ani Loraks klänning!


God natt

Ljuvligt

Det var en extrem god frukost, bara så ni vet. Bengans Kondis har typ dem bästa ostbullarna ever! Sedan gjorde det ju inget att en väldigt het man kom med dem heller...

Förövrigt har det inte hänt så mycket idag. Jag satt och lyssnade på ljuv gitarrmusik innan jag åkte iväg till jobbet. Helt underbart. Ni borde testa det!

Och just ja! Jag träffade Ylli på väg till Fossto igårkväll. Vi pratade om typ en massa och ingenting i 20 minuter innan Ylli var tvungen att fortsätta på sin runda för gamlingarna. Dem saknade henne nog och hon ville hem så hon kunde kolla matchen mellan Manchester United  och Chelsea (Champions League-final) United vann på straffar berättade pappa idag.

Ja.. That's it gott folk. Inte mycket mer att berätta. jo en sak till, Grynet saknar mojan. Hon är uppe och springer i huset för att leta upp henne men hon är uppe i Stockholm så ingen lycka där för vovven. Stackarn.

puss

Mojan och Grynet.

frukost

jag siter och väntar på att fossto ska komma tillbaka från bengts konditori. nu kom han. Han har köpt frukostbullar. mums. Så nu ska vi käka frukost. Ha det gött

Huslån och lantchips

Nu har jag precis kommit tillbaka efter en dagsutflykt i Ullared.
Jag handlade för 1891 kronor. En hel del med andra ord men det enda ätbara var en påsa lantchips.
Det mesta var saker till den kommande lägenheten. Som jag för övrigt ska åka och skriva kontrakt på imorgon. Efter det är allt klappat och klart. Jag har fått höra på omvägar att dem ska sälja ut alla hyreslägenheter dit jag ska flytta fast det har inte hyresmänniskorna på stp-hus sagt något om. Får höra om allt sådant imorgon, INNAN jag skriver på något. Haha. Jag vill ju inte bli halvt tvingad till ett köp så fort jag flyttar in. Fast iof, haha när man säljer lägenheten sedan vinner man säkert på det eftersom jag hade fått köpa det för 60% av det rikitiga marknadsvärdet nu. Hade ju inte varit dumt med några extra pengar nu men vem vill ha ett huslån att betala av på innan man ens har börjat plugga? I don't think so!


Citat från förra veckan

Förra veckans citat;

"Jag är luffsen och du är min jättestora köttbulle"

Detta sagt av Fossto som lekte på mig med sin näsa. Hehe.

Denna blogg vill också önska förra veckans citat-man lycka till på tentan imorgon. Inte för att du kommer att behöva det men när det sedan går bra för dig kan jag ta åt mig lite av äran. ^^ (Och om det mot förmodan inte går bra har jag en bra axel att gråta ut på)

Satt och tittade på gammla bilder. Här är en av dem första bilderna som tagis på oss två, från december. Plus en från Eves fest i februari.

    


Imorgon kommer Grönis till Malmö. Då blir det att festa till det. Jag har dock ingen aning om vart man går i Malmö en onsdagkväll. Hon har tagit bagage och häst med sig till Danmark och är nu bosatt där på obestämd tid. Jobbar på en gård och rider en massa hästar hela dagarna för en proffsryttarinna som jag har glömt namnet på. Men hon såg väldigt bra ut, haha.



Bränna

Helgens nöjen var trevliga. Axelsson och Petra har en helt nice lägenhet och Karlstad är hur vackert som helst. Men jag gillar Skåne. Känns bra att vara här. Men man behöver bara några avbrott ibland.
Vi åt frukost i solen vid klaraälven på lördagsförmiddagen och mina axlar har inte riktigt återhämtat sig än från det. Något mer kräftliknande än vanligt...



Idag har min käraste tagit foto på min syster och hennes kompis i deras balklänningar. Det blev extremt bra. hon kommer ha ett minne för livet i dem.

Jag har misstankar om att min mor och Fossto är lite rädda för varandra. mor vägrar prata i telefon med honom och han vägrar äta middag här. Vad ska vi göra åt detta? :P

För att avsluta detta inlägget med en underbar bild på mig, Axelsson och Petra från i helgen.



PoK

Karlstad :D

Nu ska gå ut med hunden sedan ska jag bege mig till bussen så min resa till Karlstad kan ta sin början.

Pratar med Grönis. Hon ska hit på onsdag/torsdag. Då blir det party!!! :)

Jag har packat ner en massa onödiga saker. som rullor, regnjacka (jag har beställt bra väder) bikini. Men allt är till min Axelsson som hade lite saker kvar hemma. Gud vilken snäll kompis jag är. Jag undrar hur det blir att gå till busstaionen med min väska. ena hjulet är sönder så jag får väl halvt släpa den istället för rulla. Den som är så bra annars. Säkert syster som tog sönder den när hon var i Prag. ^^

Jag försökte ladda upp en bild här på minfärdkost men det ville visst inte bloggen att jag skulle göra. Det är i alla fall en vacker kompot av Orange-Flesh-melon, vindruvor, jordgubbar och annans. Mumsigt värre. Det var också vad min fukost bestod av. Nyttiga jag! hehe.

tuff tuff- tut tut

Sitter hemma hos min älskling nu. Vi ska gå och lägga oss snart,det börjar bli sent. 

Igår var jag på älsklings konsert och han var så duktig så! Stolt flickvän :D

Imorgon åker jag till Karlstad för att hälsa på Axelsson. Det var en evighet sedan vi träffades så det ska bli askalas. Och det ska vara sommarväder i helgen, det har redan börjat, jag gick omkring i linne idag, kändes som Aussie-times. 

Nu ska vi nanna. Sov gott på er alla där ute. Kramar 

I like to move it move it. We like to MOVE IT!

Ikeabesöket blev givande. Jag hittade nästan allt jag vill ha och skrev upp det och planerade lite. Nu är det bara till att hitta ett bord på blocket så är hela möblemanget fixat. Dock blev inget handlande dock. Jobbigt att ha allt ståendes hemma i två månader. Men jag har storslagna planer för min etta!

På fredagkvällen träfade jag då fosstos mor + familj. Trevlig kväll. Åt gott, såg knäpp film med trevligt sällskap. Tror dock att jag aldrig har varit så mätt i hela mitt liv. Jag tog ryggbiff med pommes och bearnisås och till fick man en övergod sallad. (jag kommer leva på sallad när jag bor själv) Lillebror Fossto fick äta upp mina pommes när jag inte fick ner mer.

Mor Fossto och jag fösökte smida planer men det tyckte inte en förskräckt Fossto lät bra så han satte stopp för det. Än så länge. Det kommer fler chanser.

Filmen vi hyrde hette Super Sugen (Super Bad) Killen som spelar nörd/pappa i Juno var med i den, haha han var nörd igen, han är duktig i den rollen. Jag har sett betydligt bättre filmer, den var seg men rolig på sina ställen.


Roggedogge

Det har börjat en ny kille på jobbet. Han kommer från en annan City Gross innan och heter Roger. Jag fastnade lite på det där namnet. Tycker Roger låter som en fågel. Det hade varit mycket bättre om han hetat Robert för då hade jag tänkt på Tv-Robert som säljer boxar för tv:n. Och dessutom hade jag tänk på Fossto.
Roger
Rogge
Roggedogge
hmmm...

Dricka?

Har ni tänkt på hur amerikaner alltid säger  att det är "no drinkingage" när dem är i utanför USA. Det tycker jag låter lite dumt. Det är ju inte det att vi inte har någon ålder för drickandet det är bara det att den är lägre. Inte 21 utan 18.
En liten sak jag stör mig på.


Möten

Nu blir det ikea av hela slanten. Ska se om jag kan hitta en säng och en soffa och en tvbänkt och en byrå. eller så kanske jag köper allt på Blocket, fast inte säng, det ska jag ha en fin stor ny skön säng!

Sedan ska jag träffa mor Fossto. Ojoj. Haha

RSS 2.0