Min älskade kuddtjuv!

Jag har vaknat upp några gånger inatt, den första gången var klockan fem i morse. Jag gick upp, gick på toaletten och sedan gick jag och la mig bredvid min man igen. När jag vände mig om så vad tror ni händ? Någon rycker tag i min översta kudde och tar de ifrån mig!!! Så där låg jag bredvid min älskling som hade tre kuddar med jag fick nöja mig med en. Så jag tog en annan av hans kuddar och sedan somnade jag fint om. 

Nästa gång jag vaknade var klockan nio. Jag tittar över på min man som tagit min sköna kudde i sömnen och lämnat mig med en knölig, han har bara en kudde! Vart har den andre tagit vägen? Jo, den ligger nere vid hans fötter! Så då tar jag tillbaka de och lägger den knöliga kudden vid hans fötter. 

Jag berättade detta för honom när han vaknade och han hade sovit sig igenom hela denna stöld av min kudde. Inget minne över huvudtaget! Jag skrattade åt honom! 

Baggy Bag!

God dag!

Sitter och myser med mannen min. Vi åkte in till Malmö idag och träffade Andrea som visade mig vilken byggnad jag ska spendera mina kommande tre/fyra år i. Citadellvägen 7- Gäddan, Malmö högskola. 

Har dessutom varit inne i en åtta i Malmö Centrum. Ett kollektiv som Andrea har fått äran att bo i. Mannen min fixade internet till hennes dator, en riktig vardagshjälte! Jag tror jag ska anmäla honom till det, finns det fortfarande kvar?

Jag hittade en riktigt fin väska till mina tre/fyra år som student på Malmö högskola. Tack svärmor för den fina presenten!!! 

Mannen min är uppslukad av ett avsnitt av Spin City där dem har en taxistrejk att ta hand om.  

Puss och Kram!

Breaking Dawn

Jag kom ner till Skåne igår efter en underbar vecka i Småland som bestod av sömn, promenader i skogen, en runda i Eksjö, sömn, RIX FM festival på Karl Oskar i Växjö där det blev en hel del dansande och hoppande och snurrande och allmän kaloriförbränning på bästa sätt för hals och övrig kropp (Detta balanseras nu upp med chips och cola så frukta ej!!! Jag ska dessutom käka en massa berniesås med smör i ikväll var det tänkt) Sedan blev det lite mer sömn och någon omgång kortspel med vilda och banbrytande diskussioner... Underhållande om inget annat!

Idag har jag smygit hem till det stilla föräldrahemmet för att sno datorn när ingen är hemma. Bra idé att behålla nyckeln när man flyttade, hihihi. Sitter för närvarande och läser den senaste och sista delen av twilight-serien av Stepheie Meyer, Breaking Dawn. Min syster har varit olaglig vilket resulterat i en bok! :D Woho för min syster och olaglighet som är bra för mänskligheten!


OS är här!!!

Har ägnat större delen av dagen åt att titta på OS och två filmer, Bilar och Kogänget. 

Tror att jag har glömt berätta att jag har tackat ja till Freds och Konfliktvetenskap. Börjar plugga den 1 sep, jag är en aning nervös och sedan hjälper det ju inte att dem har glömt sätta ut klockslag för uppropet. Ska ringa dem när jag kommer hem. Det som är lite roligt är att Fosstos mor också har blivit antagen till samma program i Malmö. ^^

Snart tror jag att det blir en omgång kortspel eller liknande.

Hälsningar från skogen

I can see trees...

Nu är jag i Småland. Jaaaa

För här är det grönt och skönt!!!!

Snart ska vi till Eksjö och titta oss omkring.

Älskling sitter bredvid mig och ser underbar ut!

Som vanligt :D:D:D

Puss på er där ute i verkligheten, här står tiden stilla. RAAAAAAAAP...

Det hände en liten rolig sak när vi satt på Berlins centralstation och väntade på tåget som skulle ta oss hem.  Jag har en förmåga att rapa när jag druckit kolsyra och under de senaste månaderna har jag blivit lite för van vid att kunna rapa. Så vi satt där och väntade på tåget och jag tog en klunk cola och utan att tänka mig för lägger jag av värsta bamserapet. Precis när jag öppnar munnen kommer jag på att det sitter två tjejer bakom oss. En aning pinsamt... Men vi kunde inte gör något annat än att skratta. Vi var extremt trötta också. Behöver jag säga att vi gick en stund efter rapet?


Jag precis innan rapet vääädigt trött!Resan i bilder

Här kommer lite bilder från resan. Enjoy!Stoffe ligger och villar vid en fontän i Prag.Här försöker han ta sig upp igen, Jag tycker han är lika smidig som en ballerinasko!Vi tog en liten fika på vårt stamställe i Prag och mös lite :DFin solnedgång i Prag.Sedan åkte vi till Budapest och lärde oss att skjuta pilbåge. Älskling var duktig!Jag tyckte det var askul, helt klart något jag kan tänka mig göra hemma!!! Någon som vill lära sig skjuta båge med mig???Det finns en fin lite berättelse om just denna häst. Om ni tittar riktigt nog så ser ni att en viss del av hästen är mer putsad och glänser mer än övriga delen (kulorna) Detta pga att när folk tar studenten i Budapest så går dem dit och gnuggar kulorna för att få lycka med sig i livet. I Zagreb badade vi, brände oss, och gick runt hela sjön Jarun. Fossto med kompisen Lana som vi träffade och åt middag med på kvällen i Zagreb. Efter Zagreb tog vi en runda i Venedig över dagen. det var fint och fruktansvärt varmt så vi köpte vars en hatt som var väldigt fina. Detta är över Grand Canal i Venedig. Vi med våra fina hattar dock sitter dem på fel ägare med dem är mycket fina ändå.Bergen i Innsbruck där vi stannade över dagen på väg hem. Detta är över Berlin som var det sista stoppet innan vi kom hem. 


RSS 2.0