Valborg

Stoffe och jag kom precis hem efter att ha tittat på bålet här i Staffanstorp. Mötte upp mor och far och en skrämd litet gryn vid brasan. Det tog inte lång tid innan det tog tag ordentligt bland lågorna och inte lång tid innan högen av grenar brunnit ner men det har ju varit extremt torrt de senaste veckorna. 

Igår var vi inne och käkade en fin middag på MANDO för att fira att Stoffe kommit in som utbytesstudent inför nästa termin på en musikskola i Sevilla. Grattis älskling! Sedan åkte vi ut till västra hamnen och tittade på solnedgången innan vi åkte hemåt igen. 


Stoffe har tagit bilden!

Singstar med syster


Jag och syrran har just massakrerat coldplays "Fix You" på singstar tillsammans med en massa andra låtar. På bilden sjunger vi Blink 182s "All the small things". Ska försöka skaffa lite nya låtar, det går ju att ladda ner från internet men det kostar 15 kronor per låt så man får vara säker på att ta en man tycker om och som många kan. 

Nu ska vi sova här, imorgon blir det träning kl 14 på Gerda med mor och sedan ska jag och Stoffe hem till päronen för lite grillat på kvällen. Sov gott världen!

Tänk om man kunde vara 17 igen!


Jag och syrran var på bio ikväll och såg 17 again. Det var syrran, jag och 5 andra pers i stora salongen på SF i Lund, jag tror jag och syrran var ganska högljudda men det fanns ju inte så många som kunde klaga på oss! Hehe :D
Det var en ganska rolig men också väldigt förutsägbar! Men som sagt rolig, värd att se i alla fall en gång! Trotsa lagen och ladda ner den vet jag eller så kan ni ju gå och se den på bio! Dessutom om ni inte tycker om den så får ni se Zac Efrons magmuskler och det är inte så illa!

Turning Torso


Satt och slötittade på Discovery Channel innan och helt plötsligt börjar ett program om Turning Torso och hur det byggdes. Dem följer några arbetar under ett 7-dagars pass. Man är så van vid att se den där byggnaden och man tänker inte på hur jobbigt det måste ha varit att bygga upp den. Jag har själv aldrig varit inne i den, måste ju fixas någon gång!

Konfirmation


Idag blir det konfirmation av hela slanten. Sitter här och väntar på att Stoffes familj ska hämta upp oss för ett hundbyte och sedan ska vi iväg ut till Lomma och dem heliga. Vi kan inte ha Alfons när vi inte är här för han gnäller och skäller så mycket så därför ska "lilla" XP få vara här istället medan vi är borta. Man måste visst tänka på grannar och vräkning... 

Får inte glömma kameran nu! Måste ta en massa bilder på dagens huvudpersonen! 

Besök


Idag har jag och Stoffe haft besök, först kom mormor och morfar för att träffa busfröet Alfons. Med sig hade de kakor och vetelänga! Mums! Dessutom tog dem med sig sitt eget kaffe vilket var en bra idé eftersom varken jag eller Stoffe dricker kaffe så är det paketet som står i skafferiet en aning gammalt... Får skaffa en ordentlig burk med tätförslutning. Vill ju inte bjuda på gammalt äckligt kaffe dem få gångerna vi får kaffegäster!


Nu ikväll kom en vän på besök i form av Eve! Hon hade med sig en flaska mousserat eller cider eller vad vi nu ska kalla det! Vi pratade om jobbet, skolan, framtiden och resor och en massa andra småsaker. Mycket trevligt besök! 

Syrran är just nu i Valencia och jag är en aning avundsjuk på henne och det känns konstigt att ha en hel helg och veta att man inte får oväntat besök från henne. Det är ovanligt att det går 4 dagar utan att hon kommer och hälsar på. Inte för att jag klagar, jag tycker om besök! Men jag förstår fortfarande inte hur hon kunde vara bättre än mig på singstar! 

Hej igen!


Det var några veckor sedan jag bloggade och nu är det en del som tycker att jag ska börja igen så det får jag väl göra! Er önskan är min lag, typ... :P 
Vilket fall som helst, det har inte hänt något särskilt, alla mår bra här i denna delen av Sverige! Den stora nyheten just nu är att jag och Stoffe har blivit tillfälliga hundägare! Hans mormor och morfar behövde hjälp med lilla Alfons i några veckor så nu bor han här. Det har inte varit några större problem förutom att han hade lite svårt att somna igår kväll men det är ju inte så konstigt, det är väldigt sällan han är borta från husse och matte. Nu ligger han och vilar bredvid mig i soffan!Sådär, det var första inlägget på ungefär en månad! Återkommer snart igen! Ha en bra dag och gör inget jag inte skulle göra!

RSS 2.0