Snark

Sitter och halvsover i innsbruck.
Jag mötte upp med mannen i Prag efter Berlin och sedan akte vi runt och sag hela Prag. Sedan kom vi till Budapest och med det extremt varmt väder vilket vi längtat till efter ett kyligt Prag. Sov hos nagra avlägsna släktingar till Fossto i Budapest och sedan akte vi vidare till Zagreb. Där träffade vi en trevlig kompis till Fossto som vi käkade middag med. Denna dagen ägnade vi at lite bad ocksa. En sak är säker, till Kroatsien kommer vi tillbaka.
Efter att fatt vänta pa ett tag som var över 2 timmat försenat plus en massa gränskontroller mitt i natten kom vi fram till Venedig igar morse. Helt underbar stad som vi gick igenom och virrade runt i hela dagen. Käkade pizza och skulle ha fatt tag pa italiensk glass men dem stängde innan nio, dalig stil tyckte vi. I natt reste vi mot Innsbruck som vi nu befinner oss i. Vi var framme här kl halv 5 i morse och är sa där lagom trötta och slöa och slitna. Vi längtar lite hem och efter rena kläder och en DUSCH!!! Jag har inte duschat pa 3 dagar! och far inte göra det förens pa lördag, stackars mor/syster som ska hämtra oss pa stationen.

Nu ska vi sysselsätta oss själva med nagot, vet inte vad dock....

Har tagit en massa foto, haha, galna och skojiga. Vi köpte strahattar igar dem är vackra!

Kramar!

Berlin.

Hejsan nu sitter jag i glada Berlin. Eller ja, det regnar lite da och da men annars kan jag väl inte klaga. Jag har gatt omkring i typ hela Berlin känns det som. Mina fötter ömmar men jag har fatt se en hel del, Berättar mer om detta när jag kommer hem. Dock sa har jag ännu inte sett ett enda supermarket. Lite besviken över detta da jag ville ha billigt godis men oj tänk vad smal jag kommer bli nu när detta inte dök upp i min väg.

Jag rycks med lite av spraket här om nagon halsar med ett tyskt Hallo! Gör jag likadant automatiskt, detta är inte bra för da börjar dem prata med mig pa tyska, sa slängd i tyskan är jag inte sa jag hänger med! Haller pa att blanda ihop engelskan och tyskan. När jag kommer till Prag imorgon pratar jag nagot icke-existerande sprak....

När jag skule logga in till internetet sa hittade jag inte inloggningsidan, fick fraga killen bredvid mig. Haha, det hade visst bara ploppat upp en sida över den :P och man skriver snabel-a helkonstigt här trycker pa Alt Gr + Q, Sag inte jag fran örjan sa jag kopierade det nar jag googlat pa det.

Jag ser extremt sliten ut, ska duscha imorgon innan taget för mig vidare till underbara Prag. Längtar!!! För vet ni vad som händer i Prag??? Anneli ska mysa med mannen!!! Och ga omkring i Europas ännu vackraste stad (För mig än sa länge, har inte sett sa manga än)

Puss pa er!

Snart reser jag!

Nu åker jag om några timmar. Halv tio ikväll går mitt tåg från Malmö Station till Berlin. Kommer inte fram förens imorgonbitti och då ska jag börja leta efter mitt hostel, jag har skrivit ut en karta så jag kan hitta från stationen till mitt hostel så det ska förhoppningsvis inte vara några problem. Men med mitt lokalsinne vet man adlrig... håll tummarna för mig!

Enligt kartan ska det vara ca 1 km från stationen till mitt hostel, är det för långt att gå med en gigantisk ryggsäck på ryggen eller bör man ta tunnelbanan en station? Jag tycker inte det ska behövas, jag har inget emot att gå, bara det inte är i tropisk hetta och utan vatten och det kommer det ju inte vara om inte Berlins klimat förändras drastiskt och allt vatten är slutsålt. Detta låter föga troligt så jag tippar på att en promenad på morgonen blir bra. Får hålla tummarna på att jag inte virrar bort mig och helt plötsligt står på Alexanderplatz för då har jag en aning förlångt, typ 1 km för långt. Inte kul med en backpacker på ryggen!!!

Det ska bli kul att uppleva det gamla backpacking-livet igen. Det var längesedan och jag behöver lite ostabilitet i mitt liv nu. Allt är ju annars så inrutat. Woho för backpacking!!!

Plus att jag ska tillbringa en massa tid i Prag, Budapest, Zagreb, Venedig, Innsbruck och Berlin med min älskling. Vi möts upp i Prag och reser sedan tillsammans hela vägen hem. Oj vad kul vi ska ha det och oj vad mycket vi ska se och oj vad mycket vi ska PUSSAS & KRAMAS!!!


Några månader gammal bild. Lägg märket till tuggumina som pryder våra käftar!

Någon som vill uppgradera mitt lokalsinne gratis?

Det har hänt en hel del sedan sist. Jag har varit på 40-års fest, det var nice. Många fina människor där! Sedan har jag FLYTTAT!!! Jag har FLYTTAT! Till en fin lägenhet i "centrum" av Staffanstorp. Woho. Det är den finaste lägenheten i Skåne! Och jag har inrätt den till den finaste lägenheten i Sverige! Det ni!
I övermorgon ska jag iväg på europaresan. vi ska besöka en massa städer och duscha minimalt lite, jag vet inte hur jag kommer lukta när jag kommer hem men det lär vara allt annat än gott så håll er borta tills jag har duschat!

Min resväg :

18 Juli Nattåg från Malmö
19-20 Juli Berlin
20-24 Juli Prag
24-28 Juli Budapest
28-29 Juli Zagreb
30 Juli Venedig
31 Juli Innsbruck
1 Aug Berlin
2- Malmö

I slutet där blir det att åka nattåg, därav förlorandet av renlighet! :(

Men sedan någon dag efter att vi har kommit hem blir det att åka upp till Småland en runda innan jag börjar jobba igen den 12 augusti.

Det har hänt en annan rolig sak, jag har kommit in på Malmö Högskola. Jag sökte till Fred och Konfliktvetenskap. Så från och med v. 35 är jag skolextra på jobbet. hihi. Grattis till mig :D

Nu ska jag iväg och handla mat, jag tror det blir nachotallrik ikväll.

Puss på er mina vänner!

RSS 2.0