Ingen vanlig dag!


Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller min far år. 57 år för att vara mer specifik! Jag hittade ingen bild på enbart honom men ni kan ju gissa vem han är av människorna på bilden om jag säger att den andre är min lillasyster? Det är också en väldigt smickrande bild tycker ni inte? Jag tittade igenom alla mina bilder för att hitta en bra på min far och jag har typ inga bilder på honom. Jag tror han gömmer sig från mig när min kamera kommer fram men det blir andra bullar idag. Idag ska jag skaffa fram mängder med bra bilder på honom. 

Jag har haft lite bloggtorka de sensate dagarna plus att jag har varit sjuk men nu är allt det förhoppningsvis över! Nu är det bloggning som vanligt igen! 

besökSyrran kom över för en stund sedan och då hade hon med sig en bukett tulpaner och ett fint kort. Visst är det vackert? Så nu är det klubbat att det är influensan jag har! Jaja, det känns i alla fall skönt att veta så jag slipper noja över att det kan vara körtelfeber eller hjärnhinneinflamation. Min syster hade också med mig twister-glassar, det var väldigt gott och svalkande!

Fortfarande sjuk!Det har inte blivit mycket bloggande idag. Jag har skiftat mellan att ligga och snörvla i sängen och soffan. Ett tag önskade jag att någon skulle komma och hugga av mitt huvud och slita bort min ryggrad! Jag vet att jag har klagat ganksa så mycket om min sjuktillvaro den senaste tiden men det finns inte så mycket annat att göra när man nästan hostar lungorna av en. Snart blir det sängen igen och lite sömn hoppas jag!

Wipeout + kexchokladLagom till klockan 20.00 kommer jag sitta bänkad i soffan med ett kexchoklad i handen för att se wipeout. Någon annan som ska se det ikväll? Tobbe trollkarl och Nour kommer ju vara med! Det kan man inte missa! 

Konsten att vända på dygnet.Jag har vänt på dygnet, inatt gick vi och la oss klockan 3 eftersom vi satt uppe och tittade på American History X. Stoffe hade aldrig sett den innan och jag tyckte det var skandal! Har ni inte sett den så spring iväg och hyr den för det är en riktigt bra film. I vilket fall sm helst, jag har vaknat från och till sedan klockan 7 i morse då min sötaste pojkvän gick upp för att ta hand om tvätten. Han tar så väl hand om mig när jag är sjuk! Jag vaknade igen vid 11 och igen vid 13, sedan sov jag fram till 15.30 då jag gick upp och duschade men efter duschen hamnade jag på något konstigt sätt i sängen igen. Så jag gick upp för ungeför 10 minuter sedan! Jag kommer aldrig kunna somna i tid ikväll!

Malena ErnmanJag blev så skrämd där ett tag då det såg ut som Ugglas skulle vinna! Men vilke tur att det inte var så! Jag är för en gångs skull väldigt nöjd med svenska folkets val även om jag tycker att dem var lite väl hårda mot Heats! Men det ska blir kul att se hur La Voix klara sig i Moskva! Lite kul med något annorlunda! Tyckte ni rätt låt vann?

FINALNu börjar det! Woho! Har ni någon favorit som ni önskar ska vinna? Själv så tycker jag att så länge Ugglas inte vinner så är jag nöjd!
Ha det så kul ikväll tillsammans med Petra Mede och alla tävlanden! Kram

New Ipod ShuffleApple har kommit ut med deras senaste sensation, en ny Ipod Shuffle. Den är lika liten som en nyckel och för att det ska vara lättare att använda den har dem satt knapparna/kontrollen på sladden till öronsnäckan. Dem har också lagt till en ny funktion som heter VoiceOver. Den fungerar så att om du vill veta vad det är för artist eller låt du lyssnar på så klickar du bara en gång på knappen så talar en röst om det för dig. Rösten talar också om när det är lågt batteri. Man kan lägga in upp till 1000 låtar och göra flera spellistor.

Jag tycker att den nya Ipod Shuffle ser väldigt häftig ut och om man använder mp3 eller liknande när man är ute och springer så vore ju denna perfekt efetrsom den har en liten klipp på baksidan så du kan fästa den vid fickor eller i byxlinningen. Perfekt vid träning! Själv fick jag precis en ny Ipod Nano i julklapp så jag håller mig till den ett tag till!

Gå in och kolla själva på Apples hemsida och titta på deras introduktionsvideo över denna lilla apparat!

Endast solen är vakenJag har just ringt in och sjukanmält mig. Det känns lite surt att bli av med 8 timmars arbete men vad ska man göra? Jag får se det positivt och tänka på dem där extratiderna jag har tagit som väger upp för idag!

Jag har nog inte sovit i mer än 3 timmar inatt. Men jag ska inte ge upp än. Klockan är bara 8 och än finns det många timmar kvar innan det egentligen är dags att stiga upp! Men vet ni vem som stiger upp nu? Solen! Jag kan se den mellan persiennerna, den är på väg upp över hustaket nu.

Jag tror jag är den enda som är uppe så här tidigt på en lördag, jag och solen! Sov vidare alla bloggare, det är det lördagsmornarna är till för!

Leverans med postenIdag fick jag hem min paket med pappas present "Du vet att du är man..." och min resedagbok. Jag har tittat igenom resedagboken och det finns lite rolig resfakta längts bak i boken.
  • Det finns en stad som heter Rom på varje kontinent.
  • Kina har fler engelskspråkiga invånare än USA.
  • Vattnet i Australiensiska toaletter snurrar motsols.
Den där sista faktan kände inte ens jag till och jag har ändå varit i Australien i 8 månader. Hur kunde jag missa det? Men det kanske inte är så vanligt att man tittar ner i toastolen och ser sin skit snurra ner i djupet av virvlande vatten, ännu mindre att notera åt vilket håll det virvlande vattnet snurrar.

13=otur=sjuk=snart över!Jag har kommit på varför jag har mått så dåligt idag. Det är för att det är fredagen den 13:e, det kan ju inte vara något annat! Nu är det bara 30 minuter kvar av fredagen den 13:e så snart är pinan över! Håll tummarna för mig att denna teori stämmer!

Bedragare i mitt hus!


Solnedgång i Venedig. Stoffe har tagit fotot!

Jag mår lite bättre nu men jag tror det är alvedonen som lurar mig. Det är som att den där lilla tabletten bedrar en i att tro att man mår bättre men i själva verket så ligger samma ondska och bubblar under ytan fast man är bara bedövad för en stund! Någon annan som tror att alvedonen är en bedragare i tablettform?

Tyck synd om mig!Idag är det synd om mig. Jag är sjuk och mår inte alls bra. Ingen förändring från igår alltså. Jag försöker käka lite kiwi för att få i mig lite extra c-vitamin men dem var inte alls goda. Hårda och konstiga och sedan var det något mjöligt över dem när jag åt dem. Jag har två halvor kvar men jag är inte sugen längre, det kanske är för att jag är sjuk som jag tycker att dem smakar konstigt!

Snöstorm och sjukling!


Så här såg min cykel ut när jag kom ut från jobbet och skulle bege mig hemåt. Det snöade och det var inte det lilla heller, flingorna var gigantiska.


Och så här såg jag ut när jag kom hem efter att ha cyklat i snöstormen. Tur att jag hade på mig tillräckligt med kläder för det extrema vädret! Jag som hade räknat med en mild vår, jag menar vi är ju ändå inne i mars nu!

Jag mår inte bättre, jag ska nog snart gå och upp till min sköna säng med ett glas juice, en alvedon och en HP-bok! Jag ska ligga och kurrera mig hela dagen imorgon! Är det bara jag eller är det någon annan som också blir sådär självömkande och gnälliga när ni är sjuka och mår dåligt? Jag vill helst ligga i sängen och bli uppassade hela dagen!

Nu ska jag jobba!Nu är det snart dags förmig att gå till jobbet och tjäna in lite kosing såjag kan fortsätta leva mitt glassiga studentliv! Men innan jag beger mig ut genom dörren ska jag sluka en alvedon så jag överlever mina 4,5 timmar med kunder! Jag hppas det är mycket att göra så jag slipper tänka på mitt huvud! Hoppas ni får en fin eftermiddag/kväll!

inlägg med mera

Hittade denna fina lilla utmaning/lista på linneas blogg och jag kunde inte låta bli att göra den själv!

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
En process inleds som innebär att staten steg för steg skaffar sig väldsmonopol.
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? Luft
3. Vad såg du senast på TV? NCIS
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är? 13.05 (13.11)
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? Basen från grannen som spelar hög musik
6. När du senast var ute, vad gjorde du då? Tittade på bio
7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen? Inget
8. Drömde du något inatt? Ja, jag hade små drömmar i morse men jag kommer inte ihåg dem. det gör jag aldrig!
9. När skrattade du senast? Igår
10. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? Klockor, teckningar, kalendrar
11. Har du sett något konstigt på sista tiden? Inte vad jag kan komma på
12. Vad tycker du om den här utmaningen? Inte så svår
13. Vilken var den senaste filmen du såg? He's just not that into you
14. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då? Jag skulle leva ett väldigt flott studentliv.
15. Berätta något om dig själv som folk inte vet om: Jag kan inte få nog av highschool-filmer.
16. Tycker du om att dansa?
Nej, jag är taktlös!
17. George Bush? Vilken av dem?
18-19.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka? Pojke, kanske Liam. Flicka, kanske Thea
20.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands? Helt klart, jag bodde några månader i Sydney, det var tider det!
21. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? Det är bara en hallusination, det finns ingen pärleport, det är bara att stiga in
22. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor? Alla som vill får lov att svara på dessa frågor!


Woho, ett inlägg med en länk! :D

Hejsan HoppsanGod eftermiddag! Jag vaknade för 1,5 timme sedan men jag orkade inte gå upp med en gång. Nu är jag i alla fall uppe!

Min syrra ringde mig igåroch frågade om jag kunde för henne idag för hon är fortfarande sjuk. Jag som behöver ha in lite extra kosing sa att dett inte var några problem. Det var i alla fall inte några problem igår! Idag däremot har jag huvudvärk och är snuvig och hostattackerna lite då och då. Men jag får väl masa mig till jobbet, det är ändå bara 4,5 timme och det ska väl klara av utan att snörvla ner kunderna alltför mycket.

Sitter och käkar frukost nu, hoppas att det är vad kroppen behöver!

Sov gott!Nu ska jag gå och lägga mig! Hoppas alla bloggare får en trevlig ntts sömn och vaknar upp pigga och glada inför morgondagen! Tänk, imorgon är det torsdag och då är det bara en dag tills det blir fredag och efter det kommer lördag och vet ni vad som händer då? Då blir det melodifestivalen och då vet alla vart dem hittar mig! I soffan och myser med Stoffe som kommer att våndas! Vi har mycket gemensamt men melodifestivalen är inte en av dem sakerna!

Beställt från H&M

Jag har precis varit inne på H&Ms sida och beställt lite soliga saker till sommaren. Jag längtar som en galning efter solen men speciellt till Grekland. Tänk er en hel vecka med sand mellan tårna! Det kommer inte att levereras förens i vecka 15 och tur är väl det för jag kommer nog längta ännu mer när jag väl har min bikini och mina shorts i handen!

FirefoxSå där, nu har räven hittat sin väg in i min dator! Men jag måste säga att det funkar bättre. Jag kan länka och under min timme med firefox hare jag än inte haft några problem med att ladda upp bilder! Nu är det bara att ge mig något att länka till! Jag vill använda min nya funktion! :D

ArmbandJag har spenderat kvällens timmar med att sitta mittemot Stoffe när han övat gitarr och gjort lite nya armband. Min tacksamma mor har slarvat bort det hon fick av mig för bara någon vecka sedan så hon ville ha ett nytt. Armbandet till vänster är mammas, de andra två vet jag inte vad jag ska göra av men jag tyckte speciellt om det till höger. Vilket tyckte ni bäst om?

Pannkakor är allt jag vill! Förutom en liten vovve och en utlandspraktik och...


Jag hoppar upp och ner från köksstolen varannan minut för att inte bränna pannkakorna som vi ska ha till kvällsmat! Väldigt goda faktiskt! Är lite hungrig men det är väl inte så ovanligt framåt kvällen! Nu rä det dags att duka så vi inte äter från bara bordet, det blir lite jobbigt att städa undan sedan... 

Safari eller Firefox?

Mums! COLA! 

Jag skickade igår ett mail till blogg.se för att höra varför jag inte kan länka och anledningen till att jag ibland inte kan ladda upp bilder. Vet ni anledningen? Det är för att jag har safari webbläsare, dem rekommenderar firefox! Jag som har vant mig vid safari! Jaja, jag ska nog ladda ner firefox och se om det går bättre med det men gör det inte det så håller jag mig till safari! 

Har någon av er safari? Hur funkar det för er i så fall? 

Bluebox.se

Jag har spenderat den senaste timmen inne på bluebox.se med att leta rätt på en bra födelsedagspresent till far min som fyller år nästa fredag. Till slut så stod det mellan en liten skämtbok och en groggbok. Jag och Stoffe kom gemensamt fram till att skämtboken var roligare att ge honom även om det hade varit underhållande att se honom sluka en Long Island Ice Tea! Boken som han kommer att få heter Du vet att du är man... Tror ni inte han kommer att gilla den? Det tror jag! Haha, mycket intressant läsning ett tag framöver ju! Han klarar sig ända fram till sommaren!

Då var det bara så att när jag skulle beställa boken på bluebox.se så var man tvungen att handla för minst 150 kronor innan de skickade iväg paketet så jag hittade något för mig själv också!


En resedagbok! Kul va? Det är ingen vanlig dagbok utan det är en sådan fylla-i-bok med t.ex. Den konstigaste händelsen, roligaste kvällen mm. Det finns även förslag till tidsfördriv när man väntar på bussen, flyget osv. Den kommer Stoffe och jag ha bra användning av när vi ska till Grekland i sommar! Jag längtar! 

He's just not that into you


Kom precis hem från förhandsvisningen av "He's just not that into you". Jag tyckte den var bra, men jag gillar ju cheese filmer. Väldigt lik "love actually" faktiskt men det gjorde inget för den tycker jag är jättebra! Den här filmen tycker jag alla ska se som liksom jag är för cheese filmer och roliga scener med intriger, romantik och humor! Filmen har premiär på fredag och är det någon som känner att dem vågar sig ut trots att det är den 13:e kan ju som fredagsplan boka in ett biobesök! Hoppas ni också kommer att gilla den!


Krya på dig syster!


Idag när jags att på lektionen och hade 5 minuter kvar så ringde min syrra. Krasslig och febrig som hon är så ber hon mig inhandla lite proviant till sängliggandet. Jag gör allt för min syrra, idag i alla fall, för hon måste må bra ikväll för då ska vi nämligen på bio. 

Provianten:
  • Ben & Jerry Glass Caramel Chew Chew
  • Twister-glass
  • Sofies Mode
Hon sov när jag kom hem till päronen så jag lämnade det i frysen (inte tidningen såklart!) och hoppas att hon hittar det när hon vaknar eller att mamma meddelar att det ligger tillfriskningsproviant i frysen. 

Det enda som är lite skumt är att min syster i vanliga fall inte tycker om glass. Eller jo, hon tycker om Ben & Jerry Glassen. Men jag tror jag har listat ut hennes plan. Mamma kommer inte låta henne gå på filmen ikväll om hon har över 40°C feber så nu ska hon proppa i sig en massa glass och kyla ner sig själv inifrån och hålla temperaturen nere. Jag klagar inte så länge jag har sällskap till filmen ikväll! 

Dagens planer! So far...

God morgon! Nu är det dags att vakna!
Jag steg precis upp och kom just ut ur duschen. Ska snart ta mina ben och vandra till busstationen. Det blir ett litet seminarium mellan 10-12 idag. Sedan borde jag stanna kvar i Malmö och leta reda på något fint till min far som snart fyller år. Har ni några idéer om vad man kan ge till sin pappa i födelsedagspresent? 

I eftermiddag kanske det blir en liten powernap om jag är tillräckligt trött för det. Man vill ju inte sitta och somna på filmen ikväll. Min syster och jag har nämligen fått biljetter till en förhandsvisning av "He's just not that into you" (Dumpa honom) och den visas ikväll klockan 21.00, vi är säkra på det denna gången! Ååååh jag ska käka biopopcorn! 

Avslutar inlägget med en bild på bullarna som jag bakade igårkväll. Dem till höger är kanelbullar och dem till vänster kardemummabullar. Ser ni någon skillnad?  


Så irriterad!

Jag har bakat bullar ikväll men det gick inte att ladda upp bilden på mina fina kanelbullar. Jag är så trött på att inget funkar här inne! Skickade ett klagande mail innan så förhoppningsvis så fixas det snart. Är det någon annan som också har problem med att ladda upp bilderna eller inte kan skapa länkar?

Nu blir det sängen för mig. Tro det eller inte men jag har en liten lektion imorgon! Eller rättare sagt så har vi ett seminarie som jag kanske inte är så förberedd för som jag skulle kunna vara. Om jag ska vara ärlig så är jag inte alls förberedd men man kan ju hoppas på att det inte kommer märkas! 

Hoppas ni får en fin natts sömn! God natt!

Träningsverk!


OH MY HOLY GODDESS! Smärta! SMÄRTA! Trappan ner från loftet är inget att leka med! Min ben skakar, jag skojar inte. Och så klart ligger jag i sängen när någon ringer på telefonen som ligger där nere! Det visade sig vara älskling så han är förlåten! Och nu precis så ringde syster och var tror ni telefonen är då? Såklart där uppe när jag är här nere! Borde skaffa oss två telefoner, en på varje våning! Vilket i-landsproblem! I vilket fall som helst kan jag inte förstå hur jag gått med på att göra om samma sak nästa söndag. Jag kommer att gå i konstant smärta i 2 veckor! 

God natt


Nu blir det sova av det! Är ganska så trött! Stoffemannen ligger redan och sussar! Godnatt, hoppas alla har en fin natts sömn och att ni vaknar utvilade och pigga inför veckans första dag! 

Träningen då...

Så här peppad såg jag ut innan träningen! Vattenflaska till och med! 


Min syrra ser väl också ganska så laddad ut, tycker ni inte? 


Jag efter träningen. Inte det fräschaste men svett ger ju resultat eller hur var det?

Träningen som jag fasat för i flera dagar nu var väl kanske inte så farlig som jag hade förutsatt att den skulle vara. Det var till och med så uppfriskande att jag och syrran ska göra om det nästa söndag! Det mina vänner det är grejer det! Kors i taket! 

MansdagenSitter hemma hos mina föräldrar. Vi har det lite mysigt här för det är mors namnsdag plus att det är den internationella kvinnodagen. Tänkte lite på det innan, finns det någon internationell mansdag? Det borde skaffas tycker jag mest för att det låter kul med mansdag! Vi kvinnor kan ju använda den som en dag då man får bete oss som män, vad det nu innebär!!!


Dagen D


Ja, dagen D  är här! Dagen jag har fasat och haft panikångest inför! Det är dags för det ökända träningspasset! Min syrra kommer och hämtar mig om 15 minuter och sedan finns det ingen återvändning! Hoppas ni får en fin söndag och vilar och tar det lugnt som det är menat att man ska göra på söndagar!  

Män som hatar kvinnor


Kom precis hem efter en kväll i filmens tecken. Till alla er som undrar hur denna filmen är så har jag inget bra svar. Jag vet inte själv vad jag tycker om den. Därför tipsar jag er nu att gå och se den själva och skaffa er en egen uppfattning. Jag är lite ledsen att jag inte har läst boken för jag satt och undrade under filmen vad som skiljde sig från boken och om boken är bättre. Nu vet jag aldrig om jag kommer traggla mig igenom boken när jag vet hur det kommer att sluta, jag har alltid tyckt att böckerna blir långtråkiga då! Så ett tips vore kanske att läsa boken först ven om inte jag gjorde det!

Haha, det här säger inte så mycket om filmen i sig men jag tycker att den är sevärd. Tänk dock på att det finns en del jobbiga scener i den! 

Nu ska jag sätta mig titta på lite NCIS! :D

Vi ses senare ikväll!


Jag blir så sur! Jag kan inte ladda upp några bilder, jag har haft problem med det jättelänge! Men ni får stå ut med en bild på mig. Egentligen tänkte jag visa vad jag har köpt till träningspasset imorgon men det ville ju inte blogg.se att jag skulle göra!

Nu åker vi snart in till Malmö för att se " Män som hatar kvinnor". Jag hoppas den är bra! Någon som har sett den? 

Underhållande till tusen!


Den här showen satt jag och Stoffe och skrattade åt igårkväll. Johan Glans är extremt rolig! Man skrattar så fort man får syn på honom och sedan slutar man inte för ens han lämnat scenen. Men trots att han har lämnat scenen så sitter du där med ett fånigt leende på läpparna i soffan och tänker tillbaka. 

Idag ska jag iväg med syster och se om jag kan hitta ett par träningsskor och kanske något att träna i också. Hon har ju som bekant lurat iväg mig på något konstigt gympa-pass imorgon med stång och allt. Så vill ni se något underhållande är det bara att dyka upp på gerdahallen i Lund imorgon klockan 14.00. Eller så kan ni ju hyra DVDn med Johan Glans, your call!

Mysfredag!


Det blev en hemmakväll istället för ett utekväll. Vi ska ha en myskväll och titta på Johan Glans skåneturné! Det blev istället bestämt att vi ska träffa A imorgon och gå på bio och se "Män som hatar kvinnor". Men det var ikväll blir det skratt och let's dance! 

Vad hittar ni på ikväll?

Trodde jag ja!


Emelie & Anneli

Ikväll blir ska jag och Stoffe gå på konsert i Malmö. Vi ska se Navid  Modiri. Eller nu svär Stoffe här, han är inne på en internetsida och sett att dem spelade igår och inte idag. Han har gjort en Emelie, eller rättare sagt A som vi ska gå med har gjort en Emelie. Jaha, nu kan man ju undra vad som händer ikväll... Det blir nog nya planer men vi får se vad dem består av. Only time can tell. 

För er som inte vet vad en Emelie är så var det så att jag och min syrra hade fått biljetter till Björn Gustavsson av en kompis till henne som inte själv kunde gå och hon hade sagt att föreställningen började kl 21.00. Emelie tittade inte ordentligt på biljetten och när klockan är ungefär 19.30 får hon för sig att studera biljetterna närmre och då står det att det började 18.00. Detta är historien hur vi missade Björn Gustavsson i Malmö.

Hoppas era planer för fredagskvällen håller hela dagen ut!

Träden vajar i takt till musiken


Nu tror jag det är dags att gå och lägga sig. Det blåser en hel del ute, men så bor jag ju också i Skåne, vad kan man förvänta sig? Jag har i hela mitt liv bott i radhus på markplan men nu när jag bor på tredje våningen så hör man vinden på ett hel annat sätt. De första nätterna jag sov här ensam och det blåste mycket var det lite läskigt men nu har jag vant mig vid det och det är lite mysigt att ligga under det varma täcket intill Stoffe med vinden vinande utanför. 

Jag är sugen på...


Träning... va? Jag?


Eve hade med sig en liten godispåse och av pappret från godisarna gjorde vi ett litet kollage. Jag satte upp det på väggen ovanför köksbordet där min systers fina konst och Stoffes fina meddelande till mig redan hänger. Han vet inte om att vi har en ny väggdekoration men det märker han så fort han kommer hem. 

Annars har det inte hänt så mycket om man bortser att jag blivit grundlurad av min syster. Hon ville hitta på någonting tillsammans på söndag och hon ville bestämma vad vi skulle göra. Hon sa att det skulle bli en överraskning.Jag går med på det för överraskningar är alltid roliga- trodde jag! Vet ni vad vi ska göra? Vi ska gå och träna! Det är inte vilken tränings som helst, nej då, vi ska på gympa! För er som inte vet det så är jag en klumpeduns som inte kan röra mig i takt till musiken, glömmer steg två sekunder efter att dem har visats, går resten till höger går jag till vänster! Som tur är ska Emelies kompis Therese med och hon är visst lika illa som jag, vi får skratta åt eländet tillsammans. 

Jag ser gråa moln på himlen ovanför!

Bild från Venedig i somras. Stoffe har tagit fotot. 

Jag har varit uppe i snart 2 timmar och ni kan inte gissa vad jag har gjort. Städat! Det ni! 
Anledning: Eve kommer snart hit och hälsar på. Det var evigheter sedan vi jobbade samtidigt vilket har resulterat i att det är en evighet sedan vi träffades! Och då tänker ni; "Ja men vad bra att ni ska ses idag då". Jag vet! Extremt-mega-fruktansvärt bra! 

Har jag nämnt? jag vill ha SOL! 

Ullared i bilder

Kära syster yster på väg ner i källaren på Gekås! Visst ser hon lycklig ut över att snart få shoppa loss som en galning?


Min fina klänning som ligger i vagnen och väntar på att få följa med oss ner till Skåneland och solen!


Emelie plockar i hyllorna och hjälper mig hitta en bra matlåda. 


På väg hem. Jag och mor puttade bak syster i baksätet men hon ser inte så ledsen ut för det. Eller så är det för att hon har fyndat som hon är så glad. 


Mor koncentrerar sig på körningen!


Det var inget fint väder när vi åkte hem!

Nämnde jag att det är förbjudet att fota inne på Gekås? Ööh, ööööh... hihi

Natti natti

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig. Ska upp till skolan imorgon!
Sov gott!

Dagens shopping


Jag blir lite lätt galen när jag dyker upp på Gekås i Ullared. Vart jag än vänder verkar mina ögon hitta något jag vill ha! Jag har handlat en massa saker! Nu återstår bara ett problem, vart ska jag ställa allt? Mina förvaringsutrymmen är väldigt begränsade. 

Vad jag har handlat:
Sköljmedel
Schampo
Balsam
Tvål
Wc-duck
Tandkräm
Pärm
Disksvampar
Underkläder
Strumpor
Klänning
Tröja
Bäddset
Durkslag
Pärlor
Pennor
Bakformar
Rakhyvlar
Rakblad
Chips
Kexchoklad
Matlåda
Chokladkaniner
Sminkborttagning
Handdukar

Oj, det är en massa grejer. Nu är det dags för mig att lista ut vart jag ska gömma undan dem!

Somna nu? 22.30?


Nu säger jag tack och hej för idag. Jag har nog inte gått och lagt mig så här tidigt på några år. Hur ska jag kunna somna? Imorgon ska jag upp med tuppen, klockan 05.25 står min mor och syster och väntar på mig! 

Snark... Zzzz


Efter min tidiga morgon så gjorde jag det jag inte fick lov att göra, jag sov från och till i 1,5 timme. Hur jag nu ska kunna somna klockan 22.00 ikväll är en gåta men vi får se om jag lyckas lösa den. 
Nu blir det lite NCIS, någon annan som tycker det är ett bra program?

Morgonsömn ja tjena!

Morgonsol i Innsbruck. Stoffe har tagit fotot. 

Uppdatering: Ingen lektion såg jag precis i ett meddelande vår lärare skickat till klassen kl 21.30 igår. Det var tur jag tänkte på att gå in och kolla mina meddelanden för annars hade jag fått panik om jag kommit till skolan och ingen annan var där. Men nu är hela min morgonsömn förstörd, jag är pigg och vaken så det är väl lika bra att stanna uppe om jag vill kunna somna kl 23 ikväll. För imorgon förstår ni, då smäller det! Då ska jag upp kl 05.00 och utanför dörren 05.30. Gekås se upp! 

Hoppas ni fortfarande sover sött i era sängar och njuter av det! 

tidigt


Oboy! Vilket vacker väder solen skiner idag! Oboy! 

Oj vad det är tidigt, det enda jag vill göra är att gå upp till min varma säng, krypa ner hos Stoffe och somna om! Men det går ju inte för nu är det skola som gäller. Lektion mellan 8-12 men jag tvivlar på att vi kommer hålla på så länge för det finns inget att diskutera eftersom det inte funnits några texter att läsa eftersom vår lärare inte har lagt upp dem. 

Upp och ner


Jag tror att det är bäst om jag går och lägger mig nu. Jag var inne och kollade vårt schema precis, jag som trodde att vi började kl 10 imorgon fick mig en liten törn då det visade sig att vi börjar kl 8. Vi skulle ha läst några texter av de andra i klassen men dem har inte lagts ut på vår sida. S hade inte heller hittat dem så jag är inte ensam. Man kan ju undrar hur mycket av lektion det blir imorgon men det är väl lika bra att dyka upp så man inte missar något. 

Sov gott!

Statistik

Ibland när jag är uttråkad eller helt enkelt inte har något att göra så händer det att jag räkna ut medeltalet av olika saker, det kan vara vad som helst. Ikväll har jag räknat ut hur många inlägg jag skrivit i snitt om dagen i februari, 4,678 st/dag. Helgen när Stoffe var borta, den 20:e & 21:e så skrev jag 22 inlägg på 2 dagar. Men den 16:e skrev jag bara ett inlägg. Så det säger väl en hel del om vad jag gör när jag är ensam, jag sitter en massa framför datorn, mer än vanligt vill säga... 


Palle Kuling


Nu har jag och Stoffe käkat toast och till efterrätt käkade jag en liten Palle Kuling, det är god choklad det! 

Söndag & rekord


Så var det dags för tvättning igen! Det är sådär roligt men jag gottar mig i att jag hade flest unika besökare någonsin igår, 72 stycken! Hej på er alla! 

Just nu sitter jag och slötittar på discovery och väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan torktumla den lite. Det känns verkligen att det är söndag idag. Vad hittar ni på denna söndag?

RSS 2.0