Äta bör man annars dör man!

Sitter hemma hos mor och far för att sno datorn lite. Ingen dator hemma eftersom den är på lagning efter att den föll från ett bord ner på en stol. Förhoppningsvis får jag den snart. Men det dröjer ändå ett tag innan jag får internet till lägenheten.
Nu ska jag hem och läsa igenom lite skolarbete och kanske handla en cola på vägen. Jag blev sjukt sugen på digestivebar just nu men det finns bara på ett stålle i malmö av vad jag vet... Men på tisdag åer vi till Ullared, då blir det digestivebar!

Flashback

Satt på buss 172 in till Malmö idag och fick värsta flashbacken när två småtjejer i 12-13 års åldern satt och finttrade och undrade högt om det var på rapsvägen de skulle av på eller om det var nästa hållplats. Till slut tryckte dem och hoppade av på rapsvägen och sedan vandrade de armkrokade iväg in mellan höghusen. Det fick mig att tänka på när Louise och jag var i den åldern och åkte till obs för att handla julklappar eller bara shoppa. Vad enkelt allt var då, det var tider det!

Morgontrött

I helgen var vi och irrade runt i blåsvädret med fyra amerikanare för att visa dem västra hamnen. 


Imorse ville inte den här mannen komma upp ur sängen. Jag fick ta i med hårdhandskarna och dra av honom täcket och öppna fönstret. Det hjälpte inte så mycket för jag tyckte synd om honom efter ett tag och gav tillbaka täcket och stängde fönstret. Men vi kom i alla fall i tid till bussen. 

RSS 2.0