Miljön min vän


Nu har jag kommit ut från duschen och då ser jag ut såhär. Stoffe tror att jag hade passat bra in i Indien med en turban på huvudet! 

Jag är inte särskilt miljövänlig av mig när jag duschar, jag står inte s länge i duschen men jag låter vattnet rinna en lång stund innan jag går in för annars är det för kallt, jag väntar tills det blir riktigt varmt innan jag går i närheten av det. Tänk att jag en gång i tiden simmade i ett badhus flera timmar om dagen och vattentemperaturen störde inte mig så jättemycket om det inte var extremt kallt eller extremt varmt. Nu är jag en riktig badkruka!

I vilket fall som helst, min vän Eve hade inte blivit glad om hon vetat hur mycket jag tar från miljön och inte ger tillbaka, hon är mitt lilla miljösamvete för jag har inget själv, eller ett litet har jag för jag reagerar på det i alla fall. Jag har i alla fall blivit bättre på att sortera soporna, och jag pantar (det tjänar man i och för sig pengar på men det är något! Mhm! 

Dock så tycker jag att jag är väldigt duktig när det kommer till gaser. Inte gaser som i mänskliga utan i bilgaser. Tänk vad mycket miljön sparar på att jag går, cyklar eller åker buss istället för att kör bil. Inte för att jag kan köra bil, jag har inget körkort och jag skulle köra ihjäl mig själv och min omgivning om jag testade men det är i alla fall ett mindre utsläpp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0