Jag är en drömmar...


...och just nu så drömmer jag mig bort till en sandstrand där man går med bara fötter och en solnedgång som syns i fjärran och färgar himlen rosa. Visst låter det som en dröm! Just nu är det verkligen en dröm, för det känns så långt bort men till sommar ska jag och Stoffe på sol och badsemester. Jag har inte varit på sol och badsemester sedan jag var 11. Shit, det är 10 år sedan. Vad gammal jag känner mig eller så har jag varit på fler äventyrssemestrar istället!

Vilket fall som helst, vi funderar på en grekisk ö. Jag vet inte varför men öar är väldigt tilltalande för mig. Jag har väldigt svårt att förstå mig på folk som klara av att bo i inlandet, för mig känns det som en frihet att ha ett hav i närheten! Är det inte instängt i inlandet? Eller så är det jag som är paranoid...?

Kommentarer
Postat av: hanna

ja, dom är så himla söta! :D

har du haft en bra dag? :D

2009-02-20 @ 21:43:25
URL: http://esth.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Svar: Jag tycker hon beter sig så svinigt. Hon kanske kan det där med ståuppkomiker, någon som sa det till mig att det typ var hennes grej? Men detta är ett seriöst program och jag tål inte att hon står där och fjantar och trycker ner redan förtryckta folkgrupper.

2009-02-20 @ 21:44:31
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Postat av: hanna

jadå, tror hunden åt upp den eller så blåste en av mina kusinsöner bort den, haha :D

2009-02-20 @ 21:47:51
URL: http://esth.blogg.se/
Postat av: Rosie

Vem drömmer inte om en sandstrand, nu är man trött på snö och kyla.

Ha en bra kväll

2009-02-20 @ 21:57:59
URL: http://rosentj.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0