Melodifestivalen


Denna kvällen har spenderats i soffan med Stoffe, syrran och melodifestivalen. Jag tyckte inte det var en speciellt bra omgång, ingen som stack ut och gjorde väsen av sig. Medelmåttigt. Den riktiga stjärnan idag var Petra Mede! 
Vad tyckte ni om dagen omgång av melodifestivalen?

Nu sitter jag och Emelie och tittar tillbaka på det sköna 90tal-schlagern. Och all annan nostalgi som går att hitta där! 

Tjabba


Godmorgon. Det känns som om det bara var för några minuter sedan jag la huvudet på kudden för att sova. Jag r så trött. Men man ska inte klaga över att ha ett jobb, det är fina grejer det! Härligt pass mellan 7,45-17 idag! Just nu sitter jag och dricker ett glas oboy men snart ska jag göra mig i ordning så jag inte ser ut som ett bombnedslag, kunderna kanske klagar då! Strumpor på fötterna är också viktigt, det får också fixas. 
Hej hopp!

Godnatt


Nu ska jag gå och göra det jag gör bäst, min stora talang, nämligen sova! 

Let's Dance eller matchmaking?


Bild lånad av tv4.se

Även om Morgan inte var juryns favorit ikväll så är han min och jag hejar på honom för vinsten. tyckte det var helt rätt att Carl Jan skulle åka ut, det har jag tyckt i flera avsnitt nu. Tyckte dock att det var för mycket tjat om Laila och Nicklas förhållande. Det är väl ändå inget matchmaking- program. Men jag var ju inte den enda, Laila Bagge tyckte också att det var jobbigt och fånigt. 

Vinn presentkort på H&M


Icho (http://icho.webblogg.se/2009/february/tavling-1.html?_tmp=8f2231267371124aa0b53ab5acd218afe14a286a) har en tävling på sin blogg där hon lottar ut 5 presentkort på HM al á 500 kr. Gå in och kolla och var med i tävlingen!

Godis i mitt hjärta


Så här ser kvällen snask ut. De sliskiga och slemmiga bitarna är Stoffes och lakritsbitarna och minkaramellerna är mina. Till detta blir det lite cola och lite let's dance. 

Simkortskrångel!


När jag var hemma hos mor så skulle jag fixa ett ägarbyte på mobilnumret för det står nämligen på min mor eftersom jag var för ung att stå på det när jag fick det för flera år sedan. Det blev lite problem så jag gick in på internet och för att se om jag kan fixa det där istället för över telefon. Jag hittar en chat på deras hemsida och får pratar med någon snubbe från telenor. Han fixar ägarbytet så nu står numret på mig och så ber jag honom byta så jag kan påbörja mitt abonnemang istället för kontantkort. Han fixar det med och sedan säger vi adjö. Det är bara det att när jag tittar på min mobil sedan så står det att simkortet är inaktivt. Jag får typ panik och blir extremt irriterad på telenorkillen som måste ha gjort något fel! När jag går hem från mor så kommer jag att tänka på att jag fick i och för sig ett nytt simkort av  snubben som sålde mig mobilen så det första jag gör när jag kommer innanför dörren är att sätta i detta simkort och simsalabim så funkar min mobil med det gamla numret. Jag tror försäljaren förklarade detta för mig men jag är ju så oteknisk att jag förstod hälften av vad han snackade om. Jaja, slutet gott, allting gott!

Jag är hemma hos mor och far

Just det, jag är hemma hos päronen och tittar på gamla bilder från Axelsson och min resa i Aussie. Det var tider det!


En av våra första dagar i Aussie. Sighseeing såklart och på besökte Sydney oprahus!


Vi träffade söta Emeliehär har ni henne och Axelsson när de sitter i ett gatuhörn och dricker bubblor somnågonlämnade kvar i vårt rum efter att deåkt vidare. 5 minuter efter att denna bilden är tagen skom det en polis och tog flaskan för det förbjudet att dricka på ofentliga platser i Aussie. Sedan lurade vi i någon dum kille att Axelssoon hette Rut. Samma kille vägrade tro att Emelie kom från Sverige utan trodde istället att hon komfrån Tyskland.


Vi åkte till Magnetic Island där vi hyrde scootrar och körde runt ön. Jag ser inte så glad ut på fotot men jag var koncentrerad på att få med mig själv i bakspelgeln på scootern.


Vi provade julkepsar i en typ "rusta-butik"


Vi firade julen med att åka omkring på en segelbåt och snorkla. Visste vi heta ut!


Så här kul är det att plocka tomater i 30-gradig värme i 10 timmar på nyårsafton. Vi höll ut i 3 dagar sedan fick vi nog av tomater. Jag har ännu svårt för stark tomatdoften.


Naturligtvis låg vi på stranden och badade en massa i havet, sufade, träffade härligt folk mm. Det finns så många bilder att det är svårt att välja. Det var 8 härliga månader!

Biobiljetter


Nu ska jag in till min favoritaffär och förhoppningsvis hämta biobiljetter. Håll tummarna för att det finns några kvar! eller ja rättare, håll tummarna för att jag inte hamnar i en gigantisk kö och biljetterna tar slut innan jag kommer fram till kassan. 

Nörd


Bild lånad från: http://blog.wired.com/games/2006/11/motorstorm_or_f.html

Jag har ägnat 2 timmar ikväll åt att slipa mina färdigheter på motorstorm, ps3. Det gick väldigt bra, skit vilken nörd jag är men det är jävligt kul att vara en nörd, ni borde testa det någon gång :D

Armband till syster och ???


Syrran tyckte det här armbandet som jag gjorde igår var fint så hon fick det innan när hon var här. Det matchade bra till ett festivalband hon hade på armen som var rött och svart. 

Dock så trodde jag att det lilla/blåa armbandet skulle passa henne för hon har så liten handled men det gjorde det inte. Antingen får jag hitta någon med extremt liten handled eller någon som är typ 10-12 år. Känner någon sig träffad?

Mat är på g


Står just nu och lagar mat, eller jag är klar med lagandet nu är det bara väntandet kvar på att potatisgratängen och vitlöksbrödet ska bli klart. Sedan är det att hugga in på Köttfärsbullarna och allt annat gott! Lyxmat en torsdag. Nu kallar vitlöksbröden!

Syster yster


Syrran är här på besök för att få lugn och ro för att kunna plugga men hon har ännu inte kommit så långt. Nu ska vi titta på sista delen av Nearly Famous på youtube. 
Ha de gott!

Herkules


Jag och Stoffe har ägnat kvällen åt att tittat på Herkules. Jag har aldrig sett den innan men jag tyckte den var riktigt bra. Det finns inget som går upp mot Lejonkungen och Aladdin men om man bortser från de riktigt stora och bra disney-filmerna så var den riktigt bra! Om ni inte har sett den innan så tycker jag att ni ska göra det, alla disney-filmer ska ha setts i alla fall en gång! Haha jag är en disney-nörd! 

Har ni någon Disney-favorit?

Pyssel


Den här eftermiddagen började med att jag försökte plugga lite men det gick sådär så jag gav upp ganska så snabbt. Istället blev det pyssel på schemat vilket resulterade i dessa 3 armband. Det rosa blev lite stort för min handled så jag tror mor får det. Det skulle nog passa Stoffe också men jag tror inte han vill ha det. 

Lista av Beciell

Var inne på Beciells sida, www.beciell.blogg.se, och då hade hon lagt upp 20 frågor som man kan kopiera och svara på och det tänkte jag ta itu med nu!

 

1. Var du ett lugnt eller busigt barn?

Jag har fått det berättat för mig att jag var ett väldigt lugnt och snällt barn! Klapp på axeln!


2. Vad föredrar du, sol -eller snösemester?

Sol och värme och tunna kläder!


3. Vad tror du att du gör om 5 år?

Om 5 år har jag pluggat klart och jobbar för att lösa och upplysa om världens konflikter!


4. Hur ofta läser du böcker av egen vilja?

En bok i månaden, ofta är det favoritböcker jag läser om. Plus en massa kurslitteratur men det är väl inte så frivilligt... 


5. Vilken kändis hade du helst blivit sedd med?

Elvis Presley hade väl varit ganska rolig att ses med men det är inte så troligt att det kommer hända... Annars hade det varit trevligt att få hänga med Jocke Berg från Kent, då hade jag viftat med ögonfransarna sett sött ut och bett om att få höra Kräm Live. 


6. Hur är du klädd just nu?

Mjukisbyxor och linne


7. Hade du någon favoritsyssla som barn?

När jag var riktigt liten hade mina föräldrar en hoppgunga som man sätter i en dörrkarm och där satt jag och hoppade dagarna långa. När jag blev äldre var det vada och simma som gällde. 


8. Har du åkt ambulans?

Nej


9. Vilken är din favoritalkoholdrink?

Om jag hade svarat på den för 2 år sedan hade jag sagt rom&cola men ni får det bli något sötare P2 är gott. 


10. Vilket språk tycker du är det vackraste att lyssna på?

Det är väldigt medryckande att lyssna på Afrikanska låtar men det finns ju en massa språk i Afrika! Ett specifikt språk får nog bli grekiska. 


11. Har du varit på någon musikfestival någongång?

Nej, om man inte räknar Malmö-festivalen till det... :P


12. Har du gjort något denna månad som du är stolt över?

Jag och Stoffe firade 1 år tillsammans, stolt över att ha fått han honom i ett helt år! Då måste jag ha gjort något rätt i alla fall :D


13. Vad är det mest konstiga du har fått som present?

Jag har flera gånger fått örhängen i present trots att jag inte skaffat hål i öronen förens för några år sedan. 


14. Är du trevlig mot telefonförsäljare?

Ja, men jag handlar ingenting, jag brukar vara jättetrevlig och positiv men när de väl ska sälja saker till mig så avböjer jag med en gång! Då blir de alltid så konfunderade och vet inte vad dem ska säga. 


15. Vilken film såg du senast på bio?

Twilight


16. Kan du nämna tre skånska ord?

Det borde jag kunna, jag är uppvuxen i Skåne! 

Rullebör som är skottkärra.

Balle som på skånska betyder rumpa/skinka.

Panntoffla som betyder potatis.


17. När känner du dig som snyggast?

När Stoffe säger att han älskar mig och att jag är snygg/fin. 


18. Har du någon extrainkomst utöver det du jobbar med/pluggar till?

Jag pluggar freds- och konfliktvetenskap men utöver det så extraknäckar jag på City Gross på helgerna. Annars så har jag ingen annan inkomst. 


19. Vilket practical joke/hyss som du har gjort tyckte du blev mest lyckat?

Jag och syrran tejpade för osthyveln en gång när vi var små, det var kul när mamma och fick några skivor, hon hittade dock väldigt snabbt lösningen till det. 


20. Vilken låt lyssnade du på senast/just nu?

Skönheten och odjuret från samma film!

 


Syster på besök


Syster kom hit på ett impulsbesök ikväll. Bilden ovan är i och för sig gammal men det var ungefär hur vilda vi har varit ikväll. Vi har gått igenom en massa disneylåtar och sjungit falsk och högt! Underbart tyckte vi men vi förstår inte varför Stoffe höll för öronen...

Hoppas ni har haft en bra kväll. Nu blir det sängen för mig! Sov gott

Baka semlor


Degklumpar som ska in i ugnen. 



Färdiggräddade bullar



Vispa grädde



Färdig semla! Mumsig och god!

Impulsköp


Jag gick till City Gross en sväng för att handla ingredienser till semlorna som jag håller på att baka nu. Då stod det 2 killar från telenor och den ena haffade mig. Det hela slutade med att jag fick ett väldigt fint erbjudande och jag slog till så jag gick hem med en ny telefon, en av de nyaste Sony Ericsson, Z770. Det kommer dock bli svårt att skilja mig från min fina Samsung, jag har haft den i över 3 år och den har aldrig krånglat med mig, min supermobil! 

God middag


Idag är det ju som bekant semlornas dag och jag ska inte vara sämre än resten av befolkningen så det bli baka av det idag! Dessutom ska jag tvätta lite lakan och handdukar mellan bakandet!

Nu kom Stoffe hem med nybakta bullar från Bengts Konditori så nu blir det frukost, vad bortskämd jag blir!

Läskigt värre


Jag vid röntgen, visst ser det läskigt ut!

Just nu sitter jag och har tråkigt så jag funderar på att ta sätta igång ps3 och spela lite MotorStorm online. Kanske att jag kan slå några idioter och visa dem hur man kör rally! 

Vad hittar ni på en kväll som denna? 

Roligt test


Det här testet visade älskling för mg precis, var tvungen att också göra det!

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v 1.

1.Vad skulle du säga om din partner var otrogen?

"E framme skynda dig"

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? 
"Har du rast nu?"

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
"Okej, ska jag handla något till dig medan du räknar?"

4. Vad är det fulaste du skulle kunna säga åt din fiende?
"I Know!"

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? 
"Hej cyklade du till jobbet?"

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon? 
"Jag står i en bar med två andra killar just nu!"

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom? 
"Vänta med att kolla andra avsnittet tills jag e med"

8. Vad vill du höra mest av allt?
"Okej, vi kan göra kladdkaka, jag tar med mitt mjöl och kommer"

9. Vad kommer bli dina sista ord vid liv? 
"Vi kommer ett helt gäng nu hoppas det är okej"



Födelsedagsgrisen på besök



Grynet och mor kom på besök som förutbestämt. Grisen har inte blivit mer mogen trots att hon nu är hela 5 år gammal, hon tycker fortfarande det är roligt att dra av mig strumporna. Det är en ständig dragkamp mellan henne mig och emellan hamnar strumporna. 

Jag har precis fixa 47 disneylåtar så nu sitter jag och lyssnar på dem. Stoffe är nog rädd för att han ska bli störd av min musiksmak. Den kanske smittar av sig! 

Torsten

Idag är det Torstens namnsdag. Detta namnet är faktiskt lite speciellt för mig för när mina föräldrar väntade mig så var mamma övertygad om att jag var en pojke och de kallade mig Torsten. Fråga mig inte varför för det vet jag inte men jag är väldigt glad över att jag blev en flicka, tänk vilket gräsligt namn att gå dragandes på! 

Torsten?

Grattis Grynet!


Idag fyller Grynet 5 år! Grattis sötnos! 

Mor kommer hit om en timme och då har hon med sig Grynet så då ska jag fira henne lite mer. Jag var och hälsade på igår då de firade Grynet med mormor och morfar och då fick hon små paket av mig. Hon tycker det är jättekul att öppna presenter speciellt om dem innehåller något väldoftande och det gjorde min. Hon fick beafsticks som luktade en massa så det tog inte så lång tid innan hon fick upp dem och käkat upp innehållet. 

Hoppas ni har en bra måndag!

Rosor är röda- Bilar är skrot

Ni kommer aldrig att tro på vad som har hänt idag. Eller ja det kommer ni kanske men det var inte kul, i alla fall inte för mig! Mamma, syrran och jag åkte in till Lunds Central för att hämta Stoffe som kom hem från familjen i norr. Mor och Syrran stannar i bilen och jag går och möter upp honom på perrongen. När vi kommer tillbaka till bilen så startar den inte och en kille i bilen bredvid är på väg att ta ut startkablar för det är batteriet som jävlas med oss. Han får inte igång den och vi får ringa efter far som kommer körandes med den andra bilen för att rädda oss. Jag var väldigt pessimistisk mot hans försök till att starta bilen för hade inte den andre killen kunnat göra det så var det ingen idé att prova men far skulle ändå på det. Och tur var väl det för till slut så startade den. Strax över en timme utomhus med en bil som vägrade starta så satte vi oss i åbäket och åkte hem till Staffanstorp. 



Syrran i snygg stil framför åbäket till bil motorhuvud. 



Så här lycklig blev hon när de väl fick igång bilarna! 

Detta är ännu en anledning till varför jag inte ska skaffa körkort! Bilar är skrot! 

Jobba Fira Hämta


God morgon alla pigga och glada! 

Nu ska jag snart iväg till jobbet, jag ska bara jobba 12-18 så det blir ingen lång dag! Efter det blir det hem till mor och far för att fira Grynet som fyller 5 år, stora hunden nu! Dessutom vet jag att jag kommer få en semla hemma hos päronen, mums! Och strax efter 21 kommer Stoffe in med tåget till Lund och då ska jag med och hämta honom! Låter som en ganska så bra dag tycker jag, vi får se hur allt utvecklar sig! 

Tänkte se vad svarens bok ger oss för motto idag. 

Respektera reglerna

Oj det låter allvarligt! Haha, jag brukar respektera reglerna men jag får väl anstränga mig ännu mer speciellt idag! Nu måste jag dra mig, vi hörs ikväll! 

Saknad


Nu har Stoffe kommit in på msn. Skönt att få prata med honom lite.

Snart så väntar sängen, ska blir skönt med lite sömn! Sov gott alla mina fina läsare!

From A to Ö

A is for age: 21
B is for booze of choice: Cider
C is for career: Just nu sitter jag i kassan på City Gross om man nu kan kalla det karriär...
D is for your dad's name: Tommy
E is for essential items to bring to a party: Partyhumör
F is for favourite song at the moment: Time is running out med Muse 
G is for favourite game: Monopol
H is for home town: Staffanstorp
I is for instruments you play: Inget jag är tondöv
J is for jam or jelly you like: Hallonsylt
K is for kids: Någon gång i framtiden
L is for living arrangements:
 36 kvm lägenhet
M is for mother's name: Siv
N is for name of your crush: Stoffe
O is for overnight hospital stays: Jag tror det var sommaren innan jag fyllde 8 och jag fick blindtarmsinflammation.
P is for phobias: Fobi... ingen aning
Q is for quotes you like: "Sometimes shit just happens" 
R is for relationship that lasted the longest: Det nuvarande med Stoffe. 1 år och 4 dagar!
S is for sartorial style: Det kan vara allt möjligt med man ser mig mest i H&M-kläder, enfärgat.
T is for time you wake up: Om jag får bestämma- mellan 12-13. Om skolan eller jobbet får bestämma- mellan 8-10
U is for underwear: Bekväma 
V is for vegetables you love: Broccoli, färsk grön sparris, majs
W is for weekend plans: Fredag: gjorde jag inget särskilt. Lördag: Träffa Axelsson, plugga, hälsa på päron. Söndag: Fira Grynet som fyller 5 och jobba, hämta Stoffe på tågstationen.
X is for x-rays you've had: ingen
Y is for yummy food you make: Pannkakor, om det kan räknas till mat. Och potatisgratäng
Z is for zodiac sign: Jungfru
Å är för åt dem som du vill skicka listan vidare till: Ni som känner er manade att göra den!
Ä är för älsklings trend: T-shirt och jeans, ibland skjorta.
Ö är för en önskan just nu: En Stoffe i min säng!

Ros


Rosen som jag fick av Stoffe på alla hjärtans dag börjar bli lite vissen nu men jag satte tillbaka den i vasen för jag vill inte slänga den! Saknar min Stoffe. Jag kom på att igårnatt var första gången som jag sov själv på två månader, det är väldigt ensamt i sängen när han är borta! 
Han sa att ha skulle komma in på msn ikväll men än har han inte dykt upp. Jag måste gå och lägga mig snart för jag ska jobba imorgon så om du ser detta älskling så kan du väl komma in och säga hej i alla fall!
Just nu sitter jag och tittar på ett avsnitt av NCIS. Jag sa att jag skulle vänta som vanliga människor gör till när det sänds på tisdag men jag kunde inte låta bli! Jag är en tv-nörd eller rättare sagt en tvserie-nörd! 

Sofia och BWO

Jag hann tyvärr inte se de två sista bidragen eftersom min mor kom och hämtade upp mig då och vi åkte hem till mina föräldrar. Men av vad jag såg i snabbgenomgången så var ju inte Sofias framträdande särskilt intressant eller originellt om vi bortser från att hon sjöng på Grekiska... hur många förstod vad hon sjöng om?

BWO verkade ha trott att det snart skulle komma utomjordingar och ta med dem på en rymdfärd. Jag förstår dock inte vad ridhjälmen var till för, kanske Alexander Bard var rädd att slå i huvudet inne i rymdskeppet när han svävade omkring där inne. 

Maja Gullstrand

Hon liknar en katt! Jag undrar var Pelle svanslös har gömt sig.
Eller en lite städerska som är där lika mycket för syns skull som för att det ska bli rent.
Jag mår inte bra, jag blir uttråkad!

Mikael Rickfors

Det här ser ut som medelålderskris al á nr 1!
Ser ni dem där kvinnorna! Dem flirtar med en! Det är för att alla medelålders män med medelålderskriser ska ringa och rösta. Jag hoppas dem ser igenom det där ytliga flirtandet!

EMD

Backstreet boys are back! 
Dem ser inte ens bra ut i dem där kläderna, är det inte vad EMD spelar på? Sitt utseende! 
Gud vilket tråkigt nummer!
Släng av er hatten bara, det är VERKLIGEN originellt! 

Molly Sandén

Ingela "Pling" Forsman, det var bara en tidsfråga innan hon skulle dyka upp i rutan.
En till Sanna Nielsen, räcker det inte med en?
Det är klart Carolafläkten kommer fram om det nu var hennes idol. Jag tror dem sätter in Carolas foto på alla presentationerna så att alla medelåldersgummor blir nöjda och ringer och röstar!

Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox

Dem borde ha döpt sig till 50-talet feat. 2000-talet?
Jag är ledsen du har inte mig och du har absolut inte min röst!
De där kläderna ser ut som dåligt utvalda balkläder!

Velvet

Den där klänningen är inget att leka med! 
Haha oj kolla det kommer ut människor ur den, undra vad de gjorde innan de fick komma ut...
Det är en väldigt självgod låt det här!

Äta biffen innan ni lagat den


Oj vilken dålig bild! jaja strunt samma!

Nu har melodifestivalen börjat, Mede sjunger fantastiskt fint! Men mor kommer och hämtar mig om en halvtimme och stör direktsändning, då ska jag göra mor och far sällskap framför tv:n i mitt barndomshem! 

Ska ta mig ett glas cola att smutta på innan mor hinner komma. Hoppas ni får en fin kväll! Kram på er!

Snälla döttrar!

Nu har jag kommit hem efter lite fika i Lund tillsammans med Axelsson. Trevligt värre ska jag säga er! Vänner är bra att ha! Fina vänner är ännu bättre att ha! Det blev en grov scones med creme cheese och ett glas äppeljuice från tropicana. Smaskigt! 
Jag har kommit fram till att jag skriver an massa om mat men speciellt om sötsaker. Och det vore ju inte så konstigt om ni börjar undra vad det för tjockis som sitter bakom skärmen. Jag är en gottegris och jag har redan accepterat att det är obotligt! 
På vägen tillbaka åkte vi inom Willys (förlåt City Gross) för att Axelssons mor ville ha smågodis till ikväll. Som den snälla dottern hon är köpte hon en påse godis och öl till hennes farfar. Själv tänkte jag att jag ska inte vara sämre och köpte en liten godispåse till mig och kaffe till min mor som ska komma och hälsa på på måndag! 


I ur och skur!


Så här fina såg bänkarna ut på dagiset under oss för några kvällar sedan. Jag vet i och för sig inte vad natten har bjudit på, kanske att dem är lika fina igen om det har snöat! 

Jag har legat i sängen och inte velat gå upp sedan 10 då klockan ringde första gången men nu är jag i alla fall vaken! Om 45 minuter kommer Axelsson och då ska vi åka in och ta en fika på Espresso House. Det var evigheter sedan jag träffade Axelsson men det känns som att det inte gör så mycket. Vi har alltid något att prata om och vi kommer alltid att ha varandra. Woho för riktiga vänner det borde alla ha! Jag är en lycklig varelse! 

Nu tror jag att det kanske är dags att göra ett ärligt försök till att komma upp ur sängen. Jag tvivlar på att Lund eller Axelsson vill ha en stinkande och rufsig Anneli att umgås med så jag får väl göra mig i ordning! 


Natti


Nu säger jag godnatt. Klockan 10 kommer min klocka att ringa för då ska jag se till att ringa Axelsson så vi kan träffas. Hon är nämligen flytt Karlstad och kommit ner till Skåneland! Jag funderar på om vi inte kan gå på Espresso House för det är väldigt stökig hemma hos mig. Jag har i och för sig diskat idag men det ligger popcorn på hela golvet. Fast det måste ändå städas bort för på måndag kommer mor på besök och då ska det se fint ut! Det är tur dem förvarnar en att dem kommer för mamma hade fått utbortt om hon sett hur här ser ut... Jag har inte ärvt hennes städ/pedanta del, vilket kanske är bra! 

Ett annat av mina motton:

"Ordning är till för Idioter. Genier behärskar även Kaos!"

Let's Dance i nöjdhetsskala

Det var väl för väl att Georg åkte ut! Nästa gång är det dags för Carl Jan att lämna programmet och efter det Elisabeth så är jag nöjd. Ja eller inte nöjd, i final ska Morgan och Magnus stå! Men de övriga platserna bryr jag mig inte så mycket om. Inte för att det finns så många kvar förutom dessa par...

Let's Dance

Jag tror jag sagt detta de senaste 3 eller 4 veckorna men nu är det väl ändå dags för antingen Georg eller Carl Jan att åka ur let's dance!? Ingen som håller med mig?

Jag är en drömmar...


...och just nu så drömmer jag mig bort till en sandstrand där man går med bara fötter och en solnedgång som syns i fjärran och färgar himlen rosa. Visst låter det som en dröm! Just nu är det verkligen en dröm, för det känns så långt bort men till sommar ska jag och Stoffe på sol och badsemester. Jag har inte varit på sol och badsemester sedan jag var 11. Shit, det är 10 år sedan. Vad gammal jag känner mig eller så har jag varit på fler äventyrssemestrar istället!

Vilket fall som helst, vi funderar på en grekisk ö. Jag vet inte varför men öar är väldigt tilltalande för mig. Jag har väldigt svårt att förstå mig på folk som klara av att bo i inlandet, för mig känns det som en frihet att ha ett hav i närheten! Är det inte instängt i inlandet? Eller så är det jag som är paranoid...?

I väntans tider


Så här sitter jag och diggar, fast utan hörlurar, när jag är ensam hemma, hehe. 

Just nu sitter jag och knaprar på popcorn i väntan på att Let's Dance ska börja! 

Vinka av Stoffe




Kom tillbaka efter att ha vinkat av Stoffe i Malmö. Han skulle ta tåget uppåt Sverige och hälsa på familjen. Mamma Stoffe saknar sin son! 
Det blev mat på subway, jag tog en macka med skagenrör och en massa grönsaker, gud vad nyttig jag känner mig, det är ju nästan hemskt! 
När Stoffemannen hade tagit ut sin biljett gick vi mot hans perrong och tro det eller ej så stod hans tåg redan inne och bara väntade på att vi skulle få hångla lite i värmen. Så vi lekte runt lite på tåget och sedan vinkade jag av honom när det var dags för tåget att gå. Haha, tänk om vi hade hånglat bort oss och jag följt med på tåget! Tro mig man glömmer tiden när Stoffe är i närheten! 

Nu tror jag att jag ska ta tag i disken så jag kan göra popcorn, naturligtvis bli det cola till! Det vore ju förfärligt om man inte fick i sig dagens kalorier! 



Once upon a time...

... fanns det en flicka som skulle åka och vinka av sin pojkvän på Malmö station. Hon hade sådana bekymmer, hur klär man sig när man ska vinka av sin käraste? Ingenting i garderoben var nytt eller spännande och snart var det dags att tvätta igen! Det slutade med att hon fick ta på sig ett par jeans och en t-shirt. "Ganska så tråkigt men det är väl bättre än att gå naken i Malmö centrum" tänkte flickan för sig själv. 

Nej men ärligt talat, jag ska nog se till att röra på fläsket så jag hinner in till Malmö i tid. Jag och Stoffe har planerat att käka på Subway innan han åker och det vore ju hemskt att missa ett tillfälle av världens godaste kakor!!! 

Oj, håret hänger överallt, ni kanske vii se en bild på håret "överallt"



Hett va? 

We don't wanna put in


Efter kriget i somras mellan Ryssland och Georgien så funderade Georgien på att bojkotta Eurovision Song Contest som i år ska hållas i Moskva. Men de har nu ångrat sig och kommer ställa upp med låten "We don't wanna put in". Om detta är ett dolt meddelande till Rysslands premiärminister Vladimir Putin framgår inte men man kan ju spekulera...

Eftersom det är förbjudet att ha politiska texter i tävlingen så vet man ännu inte om dem kommer att få uppträda med låten eller inte. Men ni måste hålla med mig om att det hade varit spännande med lite drama mitt i sändningen! Tänk er programledarna som är tvungna att hålla goda miner inför kameran när de presenterar Georgiens bidrag, hihi, det är något att se fram emot! 

Källa: http://www.dn.se/nyheter/varlden/georgien-tar-sig-ton-mot-putin-1.802651

Receptet på min hemlighet!


Eftersom jag gör kladdkaka så ofta så tänkte jag att ni kanske vill ha receptet på gudomligheten al á Anneli

125 gram margarin
2,5 dl socker
2 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
1 knivsudd salt
2 ägg
1,5 dl mjöl

Sätt på ugnen på 180 grader. Smält margarinet och häll ner i en bunke. Blanda sedan ner resten av ingredienserna i ordning. Smöra och bröa en form, helst en med avtagbara sidor. Häll sedan i smeten och sätt in i ugnen i ungefär 20 minuter. Efter 20 minuter öppnar ni ugnsluckan men låter kakan stå inne i 10 minuter till. Ta sedan ut kakan och viola! Serveras som den är eller med en klick grädde och färska bär. Enjoy!

(I receptet står det att den ska vara inne i 25 minuter och sedan i 10 minuter med öppen lucka men då blir den inte kladdig och det är det som gör den så god!) 

Att sova eller att icke sova...


God morgon, ja en sak som är säker är att denna gången då jag skriver god morgon så är det verkligen morgon! Lite sjukt att jag kan vara uppe så här tidigt för det tog lång tid innan jag kunde somna i natt. I vanliga fall är jag värsta morgontrötta människan och sover till ett på eftermiddagen men min mage har inte låtit mig vara. Det kändes i luften att vi hade käkat ärtsoppa till middag igår... 

:D

Sov gott världen!

Lite bilder från ikväll






Min syrra kom på besök idag och Stoffe blev så rädd att han gömde sig där upp men vi fick syn på honom i alla fall :P Eller, ja egentligen så var han där upp för att han skulle packa. Min syrra är inte så skrämmande...

Jag tyckte det var kul att hoppa upp och ner för att störa grannarna kl 12 på natten. Jag undrar om dem tyckte det var lika trevligt...

Min syrra har precis köpt ny bil och jag var tvungen att ta mig en titt på den väldigt fin och mysig, jag fick till och med åka några meter i den!

Man kan ha väldigt kul med en igensnöad bilruta, det hade jag i alla fall. Syrran tyckte inte det var fint med en smiles och skrapade bort den för hon ville visst kunna se ut när hon körde... 

En annan sak man kan göra i snö är änglar och detta är årets första snöängel al á Anneli. Mina jeans blev blöta men det var det värt. Tycker ni inte?

På torsdag äts det ärtsoppa...


Här står jag vid spisen och värmer ärtsoppan som snart ska förtäras! Haha, det ser inte så aptitligt ut på bilden men det kommer säkert att bli jättegott när det väl är klart. Hoppas ni äter något gott till middag idag! 

Cigaretter

Läste precis på Metro hemsida om en änka till en inbiten rökare som rökt tre paket cigaretter om dagen och som dog i cancer. Änkan bestämde sig för att stämma tobaksbolaget Philip Morris för hennes mans död och hon vann och fick 8 miljoner dollar. Helt jävla sjukt! Alla är väl medvetna att man riskerar sin hälsa och ett förkortat liv om man röker! Och om man röker tre paket om dagens så ska fan inte efterlevande ha 8 miljoner dollar i skadestånd! Änkan vill från början ha 130 miljoner dollar men det blev sänkt till 8 miljoner dollar. My God! Hon skulle inte ha haft ett spänn och hon hade kunnat få betala alla domstolskostnader själv! Jag undrar vad hon ska ha pengarna till, cigaretter kanske? 

Ja, jag tycker att rökning är något så otroligt idiotiskt men detta är ju bara absurt! Herregud vad tänker människor med?

Boktips


Så här lagom till bokrean tänkte jag att jag kunde ge er ett litet boktips. Det är ingen ny bok precis men den är väldigt bra. Vid floden Piedra satte jag mig ner och grät av Paulo Coelho. Det handlar om en kvinna som utan att tänka så mycket på konsekvenserna följer med en barndomsvän på en resa. Tycker man om kärleksböcker så är det här en toppenbok! Som ni ser är mitt exemplar lite slitet och det kan antingen bero på att jag tycker att den är väldigt bra eller på att den följde med på min 8 månader långa backpacking-resa i Australien... 
Enjoy!

Hej hopp mina kära vänner


Eftersom jag och Stoffe firade ett år tillsammans så slog vi på stort och gick ut och åt. Vi gick till Mando i Malmö som serverade extremt god planka till mig och en väldigt god pepparstek till Stoffe. Så väldigt gott. Till förrätt beställde vi ett fat med vitlöksbröd som också var väldigt smarrigt! Till maten drack vi vars ett glas cider. När vi fick notan tyckte jag att det verkade lite väl billigt. Bara 398 kronor för allt det där. Då visar det sig att dem har glömt ta betalt för våra cider som kostade 55 kronor stycket. Jaja, vi betalar och servitrisen säger inget om summan fastän våra cider och ciderflaskorna fortfarande står på bordet mitt framför henne. Vi tycker väldigt mycket om Mando i Malmö och rekommenderar alla att gå dit!

Så går vi bort till värnhem och varken jag eller Stoffe är några stordrickare så vi känner ganska så bra av den där cidern som vi har druckit på restaurangen. Så istället för att dricka den där champangen so stod och väntade i kylen hemma köper vi hem en cola, ja jag vet vi kanske är små mesar men det var ändå en onsdag, mitt i veckan. Tillsammans med colan köpte vi vaniljsås och färska hallon. Så när vi kom hem bakade vi kladdkaka och käkade det med vaniljsåsen och hallonen. Visst ser det gott ut? 

Vi underhöll oss själva med att spela lite ps3 och titta på Love guru, en väldigt rolig film, ni borde se den! Man skrattar hela tiden. Ni kan få lite försmak:

B.asic
I.nstructions
B.efore
L.eaving
E.arth

eller:

Intimacy
=
In to me I see

Vi hade en toppen kväll, helt underbart! 

Nu bär det av!


Nu åker jag och Stoffe in till Malmö för att fira oss själva! Hoppas ni får en fin onsdagskväll, det är ju ändå lill-lördag. Vi ses senare ikväll. 

Bokrea på gång!


Så här i bokreatider så tog jag ett test i Hur mycket boknörd jag är. Jag är visst en ganska så normal boknörd! 

Inte så illa pinkat!


Hejsan alla sköna hönor och tuppar! 

Det är en väldigt speciell dag idag, Stoffe har som sagt stått ut med mig i ett helt år idag! Inte illa pinkat! Så för att fira detta så ska vi ut och äta i Malmö ikväll och då snackar vi inte Burger King eller McDonalds! Har inte riktigt bestämt oss vart men det står nog mellan Mando och Böfhuset. Tror nog att det blir Mando! 

Hoppas ni får en bra dag! 

Ett År!


Idag den 18 februari har jag och älskling stått ut med varandra i ett helt år! Woho! :D

NCIS

Bilden kommer från: http://uk.eonline.com/uberblog/ncis/index.html?franchise=watch_with_kristin

Ikväll var det säsongspremiär av NCIS. Jag längtar redan till nästa avsnitt! Eller så kanske jag går in på sidereel och tjuvtittar! Fast då kommer ja och Stoffe inte kunna ha ett program vi båda sitter fastklistrade vid varje tisdagskväll!

Vad tycker ni om NCIS?

Socker



Kom precis hem från en liten promenad. Det var fruktansvärt kallt ute, jag trodde jag skulle frysa rumpan av mig men som tur är har jag inte gjort det, jag känner fortfarande av den i alla fall. 

När Stoffe ringer ska jag bege mig ut igen för att möta upp honom på City Gross och inhandla dagens middag, shit vi kommer äta sent idag! Det ska bli tacopaj, mumsigt värre! Jag ska gå och kolla vad vi behöver som vi inte redan har hemma. Typ socker... haha man måste ha socker hemma hur ska jag annars klara mig? Man måste ju ha socker till kladdkakan! 

Dagens motto enligt Svarens Bok!


Avvakta

Jaja, kanske ett lite väl negativt motto för dagen men det kanske behövs... Only time can tell! 

Hejsan Svejsan



God morgon, eller eftermiddag kanske man ska säga... Jag sitter i alla fall här och har precis käkat frukost och druckit ett glas oboy så för mig är det tekniskt sett fortfarande morgon! 

Idag händer det väl inte så mycket, jag har inga lektioner förens på måndag nästa vecka men då ska vi visst ha seminarie som man borde vara förberedd till. Kanske att läsa lite vore en idé eller vad tror ni? 

Sista drycken


Sitter och dricker dagen första och sista glas oboy! Hoppas ni har haft en bra måndag och att ni sover gott inatt. Själv ska jag och Stoffe gå och sova. So long...

Kärnvapen

Just ja, en tanke som poppade upp i hjärnan idag på lektionen. Vi pratade om säkerhet och kom in på kollektiv säkerhet och då gav vår lärare oss ett bra exempel på det då det sägs med säkerhet att Iran håller på att fixa ihop ett gäng kärnvapen till sitt försvar. Detta gör att resten av världen tillsammans skapar en kollektiv säkerhet mot Iran om dem någon gång skulle få för sig att använda sina små leksaker. Medan Iran i sin tur ser det som en säkerhet mot resten av världen som ser dem som ett hot. Det är dock lite hycklande för vilket land är det som har en massa kärnvapen i källaren utan att få någon kollektiv hotbild mot sig? Hur kan det vara okej för vissa men inte för andra att skaffa sig totalförstörande vapen? 

Matproblem & besök

Dagens motto "Leta efter fler alternativ" har faktiskt funkat ganska så bra idag. I alla fall på dagens lektion. Vi satt i mindre grupper och diskuterade olika ords betydelser som utveckling och säkerhet. Vi får se vad det blir för roligt imorgon. 

Runt klockan fem så ringde det oväntat på vår dörr. Där stod syrran som kom på ett impulsivt besök, trevligt trevligt. Vi bestämde oss för att käka ärtsoppa och tar fram våra två fina frysta korvar med ärtsoppa och lägger dem i en kastrull. Syrran står och rör om och meddelar när de börjar tina att den ena ser helt konstig ut, jag kommer dit och kollar och en del av ärterna är svarta istället för gula! Detta resulterade i att vi inte hade tillräckligt med mat för 3 personer så istället blev det:



Svarens Bok!


Jag frågade precis svarens bok vad dagen motto var:

Leta efter flera alternativ

Vi får väl se hur det blir med det mottot idag! Kanske att det funkar för någon av er läsare idag!?

Min klocka ringde kl 09.15 för att jag skulle putta på Stoffe så att han kom upp för hans buss gick 10.18. Han ligger fortfarande och snarkar i sängen... Jag är kanske inte någon bra väckarklocka, nästa gång får jag ha ett glas vatten redo och rycka bort hans täcke och öppna fönstret och hälla vattnet över honom. Då vaknar han förhoppningsvis! 

Men nu måste jag sticka och göra mig iordning, bussen går om 25 minuter och jag sitter fortfarande i badrocken. Vi få se vad som händer med det där mottot, jag vet inte om jag ska lite på dagens svar. Jag frågade tididgare om jag skulle lära mig något idag och då fick jag till svar:

Fråga din pappa

Prinsessan


"Du är välkommen på mitt 5 års kalas söndag 22 februari kl 15 kram Grynet. Du får gärna ta med dig Anneli! 

Det här smset fick Stoffe för några minuter sedan av min mor *host* jag menar av Grynet... Prinsessan fyller 5 den 23 februari och det ska ju firas med pompa och ståt! 

Kvällen!



Godkväll på er! 

Kom hem för inte så längesedan efter att ha tittat på Stoffemannen som uppträdde med sin andra älskling i Malmö nu ikväll. Nu sitter vi båda och tar det lugnt i soffan. Han spelar ps3 och jag sitter vid datorn och är inne på King.com. Alla vet säkert vad King.com är men jag tänkte berätta i alla fall. Om man har tråkigt och inte vet vad man ska göra så är detta en perfekt sida! Det finns hur många spel som helst att ge sig in i kortspel, pusselspel, strategispel, ordspel med mycket mera! Det finns så man kan spela med pengar men vill man inte det så samlar man på sig så kallade "Juveler". Titta till det när ni har tråkigt någon gång, eller så kan ni ju göra något sofistikerat som att läsa en bok!


Ska jag ta detta med en nypa salt?- JA!


Den här bilder är några veckor gammal, jag ser väldigt sliten ut men jag kommer inte ihåg vad jag hade gjort den dagen. 
Tänkte bara visa hur jag ser ut när jag sitter och nördar mg framför datorn eller när jag sitter och skriver på bloggen, eller ja det är ju nörderi det med men vad ska man säga... en gång en nörd, alltid en nörd!

Jag har haft en bra dag än så länge, fick fint besök av Gaffe och Fanny. Vi käkade grönsakssoppa och kladdkaka och pratade testoron (och med det menar jag inte killar utan vi pratade verkligen om testoron som i läkartermer!). Vi tog fram svarets bok och den gav oss någorlunda bra svar emellanåt. 

Nu sitter jag och äter rester av kladdkakan och funderar på om jag kanske borde diska... Nej! 

Snipp snapp snut så var dagen slut

Nu ska vi snart gå och lägga oss. Jag ska upp tidigt och städa lägenheten och laga soppa, eller i alla fall förbereda soppan för klockan tolv får jag fint besök. Fanny och Gaffe kommer på lunch och ska titta till Staffanstorp och den (inte nu längre) nya lägenheten. 

Sov gott på er, hoppas ni har haft en bra alla hjärtans dag! 

1-0 Mede!



Bilden är tagen från expressen: http://www.gt.se/noje/1.1408661/petra-mede-jag-ska-fora-in-mer-glitter

Jag såg inte förra deltävlingen men jag hörde att Mede skulle ha varit en urusel programledare men jag tyckte hon var riktigt bra idag. Gillade henne väldigt mycket faktiskt! Ska bli kul att se henne i de kommande programmen. Och hon har verkligen rätt vad gäller Måns och Marie, man kan ta dem var för sig men tillsammans ser de provocerande bra ut! 1-0 Mede!

Myskväll med älskling!


Jag och Stoffe har suttit i soffan hela kvällen och myst! Har tittat på melodifestivalen tillsammans, det var ju inga tvivel om att Måns skulle gå vidare men det var lite roligt att Heats följde med till finalen. Det behövs lite fart och fläng! Sedan har vi tittat på en film som syrran gav mig i torsdags som heter "The Waitress" Den var någorlunda bra, men lite seg emellanåt. Tänkte som så att jag lägger in trailern så får ni en uppfattning om filmen. 
Nu är alla hjärtans dag över men vi kommer fortsätta mysa hela natten lång, eller ja, kanske inte hela... vi ska båda upp tidigt imorgon men man kan ju drömma lite. 
Hoppas ni har haft en bra alla hjärtans dag! Puss på er!

Här kommer trailern: 


Vålnader från 80-tal mot mini-Carola

Vålnader från 80-talet mot mini-Carola. Det var redan klart från början, vi såg hur det gick mellan Carola och Nordman förra året och historien återupprepar sig... 

Melodifestivalen!


Så där, nu har spektaklet börjat! Jag sitter bänkad framför tv:n och väntar på att Stoffe ska komma hem med maten. Vi ska ha en romantisk afton med kebabtallrik och melodifestivalen!  

Alla hjärtans dag!


Glad Alla Hjärtans Dag! Hoppas ni får en superbra dag! 

Nu ska jag iväg till jobbet och slita. Kram på er!

Peacearmband



Jag är med och tävlar om ett peacearmband på Monas blogg. Tyvärr så kan jag inte länka ett ord, jag vet inte varför det inte funkar men det gör det inte. Så adressen till hennes blogg och tävlingen står inom parantes så ni får klistra in den istället. Som ni ser är det ett jättefint armband så jag rekommenderar er att vara med!

Adressen:
http://monans.blogg.se/2009/february/tavling.html?_tmp=bb4483be69469ad010242a0af0d277e4e12d64dd

Sådär på morgonkvisten...


 ...till alla hjärtans dag sitter jag här och dricker ett glas oboy. Ska snart fara iväg till jobbet och tjäna lite pengar. Det är alltid trevligt med extra pengar! Idag ska jag äntligen lämna lappen och ledighet i sommar, jag hoppas verkligen jag får dem veckorna jag vill ha! Men min chef brukar inte vara för krånglig! 

Nattliga bestyr


Före

Efter

Jag fick ett släng av något konstigt för någon timme sedan och började städa vårt toalettskåp som mer liknade ett bombnedslag än ett toalettskåp... Men resultatet blev ganska snyggt tycker ni inte? Sedan gick jag upp på övervåningen och plockade undan alla rena kläder som för längesedan torkat. 

Nu ska jag lägga mig och läsa lite och sedan ska jag sova några timmar innan det är dags att gå upp och åka iväg till jobbet! Sov gott!

Suget...


Kvällens godhet! 

Jag har på senaste tiden haft ett extremt sug efter kexchoklad och det verkar visst inte ge efter hur många kexchoklad jag än trycker i mig! Det var likadant i somras när vi var ute på tågluffen fast då var min stora besatthet salta chips i mängder. Jag fick Stoffe att följa med på nattliga strövartåg i Zagreb för att hitta en chipspåse efter att jag tjatat om det på den långa tågresan samma dag mellan Budapest och Zagreb. Han är för snäll! 

Och om det nu är någon som tycker detta liknar ett beteende från en gravid kvinna så kan jag säga att så inte är fallet, det är bara extremt vanliga Anneli-begär. Inte alls ovanligt för mig att bli besatt av chips mitt i natten i Zagreb!

Kitty är fortfarande cool!



Kitty åkte ur let's dance, hon är kanske inte den bästa i Let's Dance gänget men fan så mycket bättre än Carl Jan och Georg. Men om Svenska folket kan rösta vidare af Ugglas "snälla snäll" till andra chansen i Melodifestivalen så är det kanske inte så konstigt att de tycker om Carl Jan och Georg. Sluta ge sympatiröster!!! 

Bilden kommer från aftonbladet (http://www.aftonbladet.se/punktse/kolumnister/kittyjutbring/article1507089.ab?service=print)

Jonas Brothers Addict


Just ja, denna måste jag också visa er! Och om någon undrar så ja, jag har alla deras låtar på datorn och jag lyssnar på dem också. 

Spoof med Miley Cyrus


Den här visade min syrra mig igår kväll. Det finns en massa olika med samma tjej, Womanizer originalet med Brittan och I Kissed a girl originalet med Kate Perry. 

Just nu har jag tittat klart på let's dance. Som vanligt var Morgan bäst, woho! Och Kitty fick bra poäng, henne gillar jag! Hoppas på att Carl Jan åker ut, han är så jobbig att titta på! 

Nu blir det nog ett kexchoklad! 

Nunna


En bild från igår när syrran lekte nunna innan maten. Hon kan dock inte lura oss med den där oskyldiga minen, inget hos min syrra är vitt som snö. Jag undrar hur hon ska bära sig åt på sitt bröllop... Ser ni hur till och med Scroll tittar tvivlande på henne. 

Nu sitter vi och väntar på att resterna av potatisgratängen från igår ska bli varm i ugnen så vi kan sätta igång med köttet och vitlöksbröden, mmm vad det kommer dofta ljuvligt hos oss sen! Vad ska ni ha till middag?

Fredag!


Det är fint väder, väldigt fint faktiskt. Jag har haft en förträfflig sovmorgon. Inga lektioner idag. Jag får ser Morgan dansa ikväll. Ja, det ser ut att bli en riktigt bra dag idag! Woho, jag älskar fredagar!  


Nu har jag vaknat!


Det var längesedan det dröjde så här länge mellan inläggen. 

Igår fick vi besök av min lillasyster och Stoffes lillebror. Vi tittade på två filmer som båda var väldigt roliga, jag antar att jag och syster i vissa fall har ganska lik humor. Jag får leta långt bak i skallen innan jag kommer på vad dem heter men jag tror det var Sexdrive och Just Friends. Det är möjligt att det kommer upp lite bilder från igår senare, jag har inte kollat igenom dem än men någon bra ska där väl finnas hoppas jag. 

Berättelser från en buss


Så här ser det skånska landskapet ut från en buss som går i 90km/h. 

Jag kom precis hem från skolan som idag handlade om postkolonismen. Visst låter det som ett väldigt fint och avancerat ord! Det är det också, en massa nya begrepp som jag till hälften fattade men jag får väl läsa lite artiklar och läsa igenom mina anteckningar igen så sitter det snart! 

Det ser ut som vi kommer få besök av Stoffes lillebror och min lillasyster ikväll, så då blir det dubbelt upp av samma gener! Syster ville titta på film, vad vet jag inte än men hon skickade ett sms kl 2 i natt och berättade att hon kommit över en rolig film som sedan lett henne till en ännu roligare miniserie i 6 delar. Som sagt, vi delar gener dock inte humor, så vi får väl se...

Jalla jalla

Jag har fortfarande inte rört mig ur fläcken sedan förra inlägget och nu börjar det bli bråttom, min buss går om 25 minuter och jag sitter fortfarande framför datorn med badrocken på mig... 

Det kommer nog inte hända så mycket idag, jag har lektion 13-15 och sedan åker jag nog hem och kanske städar lite och ringer Axelsson som kommer ner till Skåneland idag! 

Nu blir det att snabba sig! Vad ska ni hitta på idag? 

Det här ser inte så dumt ut...


...inte så dumt alls faktiskt! Så här års längtar man ju som vansinnes till en strand med palmer som vajar stilla i den ljumma kvällsbrisen. Sanden kryper in mellan tårna för skor är något överflödigt och solen kryper sakta neråt och skapar ett rosa skimmer över himlen. 

Heroes


Det har kommit nya avsnitt av Heroes på sidereel. Det är en sida på internet där man kan titta på sina favoritprogram gratis! Woho. Jag tycker mycket om den sidan! 

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, Stoffe ligger och väntar på mig i sängen där uppe! God natt!

Mumsigt


Den här söta lilla biten kladdkaka har jag precis satt i mig! Gott gotti-gott-gott! 

Konsten att torka kläder


Så här ser det ut i hela lägenheten just nu. Det är kläder överallt känns det som, verkligen överallt! Jag tvättade två STORA maskiner tvätt och sedan la jag dem precis som jag brukar i torktumlaren men dem torkade aldrig, jag vet inte vad felet var, kanske hade jag för mycket i den. I vilket fall som helst så hänger det kläder runt om i lägenheten och torkar! 

Nu ska jag baka kladdkaka och Stoffe kommer hem snart! VERY BIG SMILE

God dag!


Nu har jag precis varit och lagt i två maskiner tvätt nere i tvättstugan! Jag funderar på om man kanske borde städa lägenheten, det börjar bli väldigt skitigt här och jag får besök om några dagar och då ska det ändå vara gjort... Men jag orkar inte, är så lat! Men diska kan jag göra... Haha, för det behövs också och det tar inte så lång tid... Kanske ska titta på lite Criminal minds sedan... JA! Mycket roligare! Jag är ju ändå ganska duktig som tvättar idag! 

Pepp pepp!

Woho för snö!




Jag gick en sväng till ica innan vid åtta-tiden för att handla cola och kexchoklad (nej, jag är ingen bra förebild). Ica ligger inte så långt bort, typ 5 minuter men det var så fint med all snö och alla flingor att jag var tvungen att ta med kameran ut i busvädret! Vit och fin var jag när jag kom in. Jag älskar snö det är så trevligt, mycket roligare än regn och slask som vi får här nere hela tiden! 

BIG SMILE!

När jag blir gammal...


Jag och Stoffe fick en par-kalender i julklapp av min syrra. Varje månad är det ett par som har lite roliga konversationer med varandra och detta är för månad februari! Hehe, tyckte det var lite roligt!

Gröna bussar i Malmö!


Nu är jag hemma efter en mycket bra lektion. Vi diskuterade en massa om miljö och konflikter och bistånd! Riktigt duktiga var vi alla i gruppen faktiskt! Nu tänkte jag gå in och skriva i loggboken för att visa EXAKT hur duktiga vi var för vår lärare. 

Jag vill titta på en film men jag vet inte vilken, är inte sugen på några av dem som vi har hemma. Syrran ringde precis och vi har prata criminal minds och hon berättade att de sista avsnitten är jättebra så jag funderar på att se några av dem istället.

Jaja Loggboken först, Criminal Minds sen! Kramkram 

08.29


God morgon mina vänner!

Idag är jag återigen uppe tidigt för det blir ett litet seminarium för mig kl 10. Får se hur det går, ska bli spännande. I övrigt tror jag inte att det händer så mycket. Jag ska försöka sätta igång med artiklarna som vi ska ha läst till nästa seminarium så jag inte är ute i sista minuten. Jag kan ju inbilla mig själv i alla fall... 

Nu blir det till att rusa till bussen! Ha en bra dag, vi ses i eftermiddag!

Kärnkraftverk?

Jag sitter och tittar på en debatt mellan Mona salin och Fredrik Reinfeldt om kärnkraften. Mona undrade om Fredrik hade tänkt sig sitta som statsminister i 40 år framöver. Hahahahahahahahaha han kommer inte sitta i mer än 1,5 år till! Sedan gott folk är det ändring i makten! 

Jag undrar varför i hela fridens namn kan inte ett parti vara ETT parti! Sluta tänka på vad de andra partierna tänker och kommer att tycka om dem uttalen ni gör. Vänsterpartiet är vänsterpartiet och socialdemokraterna är socialdemokraterna osv. Stå för vad ni står! My god hur gamla är dem?!

Caroline snälla snälla snälla SLUTA!


Det här är så dåligt att jag inte vet vart jag ska bli av, det är så man vill skära av sig öronen! Jag fick inte lov att lyssna klart på den av Stoffe och det kan jag kanske förstå, han har inte råd att förlora öronen... 

Tjära igen


Nu har jag precis duschat och som väntat har jag glömt köpa nytt schampo så jag fick ta mitt äckliga som luktar tjära! Så här ser flaskan ut så jag tänkte varna er om ni tänkte köpa den någon gång. GÖR DET INTE!!!
Jag undrar när Stoffe ska börja kalla mig sin lilla tjäraste igen...

Förövrigt har det inte hänt särskilt mycket sedan sist. Det blev pannkakor till kvällsmat och till efterrätt en skål popcorn!

Hoppas ni har en trevlig kväll och att ert hår inte luktar tjära!

Dagens duktiga!


Här sitter jag ock skriver på vår seminarieuppgift. Visst ser det lockande ut? 

snöberg


Jag vet att de senaste bilderna har kommit från i lördags då jag var på tjejmiddag men det får folk stå ut med! Det här är i alla fall det gigantiska snöberget som 4 tjejer satte tänderna i och avslutat inom en halvtimme. Det är glass, maräng och passionfrukt i och de andra hade nougatsås på medan jag käkade kolasås! Riktigt gott! 

Idag har jag egentligen inte tid att sitta framför datorn men jag tänkte att det löser sig säkert.... Jag ska läsa klart en text och sedan ska jag besvara lite frågor från texten och skriva ner det så jag kan redovisa detta imorgon. Här är kruxet dock, vår lärare väljer bara ut ett fåtal ur klassen som ska redovisa så jag kan sitter här och vara as-nervös fastän jag egentligen inte behöver vara det. Men i alla fall, uppgiften är inte slut där utan vi ska dessutom leta upp ett case där "the envirement" har haft inverkan på konflikter och våldsamheter. Det kommer säkert gå bra, tror ni inte?

Önska mig lycka till!

Sov gott!


Kolla vad långt hår jag hade en gång i tiden! Så fint så! Jag ska nog se till att få det igen men jag kanske ska klippa det lite oftare så det inte blir så slitet som det var innan jag klippte av 15 cm. 

Nu ska jag och Stoffe gå upp och nanna! Sov gott bloggen!

Våghals


Igår spelade vi våghals på tjejmiddagen. Ett spel som "tar sanning och konsekvens till en ny nivå". En gång då jag fick konsekvens skulle jag skicka ett sms till två personer med texten: 

Luktade det inte lite avlopp förra gången jag var hemma hos dig?

Eve gick igenom min telefonbok för att hitta någon rolig att skicka det till och stötte på en person som hon undrade vem det var. Stoffes mor visade det sig vara. Och ja, just den här texten skickade jag till henne. Reglerna sa att om personen som man skickade smset till ringde eller smsade så fick man inte svara. Mor Stoffe skickade: Haha Va?. Och det är ju inte så konstigt. Idag när Stoffe pratade med sin mor i telefon så undrade hon vadd et hela handlade om och jag fick förklara mig. Hon bara skrattade. Det är tur att Mor Stoffe förstår sådana skämt och inte är en überkänslig person! Haha

Jag fick avslöja en massa annat privat som till exempel min favorit sexställning. Haha, men det kommer jag inte avslöja här!

Har ni spelat våghals någon gång?

Ramla inte!


Vår branta trappa i lägenheten! :P Man får alltid vara försiktig när man går nerför den på morgonen när man är trött och bara vill falla ihop och lägga sig igen!

Det har inte hänt sådär jättemycket idag, Jag vaknade med en liten huvudvärk men det gick över efter några timmars extra sömn! Sedan läste jag två artiklar och under tiden kom Stoffe bror på besök och vi spelade lite ps3. Igår satt dem två och fixade så att vi nu kan spela online medan jag var på tjejmiddag! Så efter en härlig pasta carbonara satte jag mig och spelade online lite. Jag kom typ sist hela tiden men jag får öva lite till så ska jag allt slå dem! Ikväll har jag dessutom börjat läsa på den sista artiklen, den är ganska lång men jag har i alla fall läst 1 av 3 kapitel där! 

Kramar

Rekord!

Jag hade besöksrekord på bloggen igår, hela 45 unika besökare! Haha, inte särskilt mycket men det är ju rekord för min lila blogg! 

Puss och Kram folket där ute!

Nu är jag nykter igen!


Ja som sagt, nu är jag nykter igen efter gårdagens vilda kväll! Jag har en massa att göra idag, ska plugga som in i tusan! Okej förutom pluggandet har jag kanske inte så mycket att göra men det är MYCKET att läsa och imorgon måste jag börja skriva på den lilla uppgiften som vi ska redovisa på tisdag! Nä då! Jag är inte stressad! 

Alkohol-monster




Jag är så full, ni måste snart tro att jag är full typ varje helg men så är det inte alls! Jag var hemma hos Eve (tredje bilden) för hon anordnade en tjejmiddag eftersom hon precis fyllt 22! Vi drack en massa och jag blev tilldelad glaset "vodka monster" (första bilden) när vi skulle shoota. Jag blev dessutom, enligt Eve, utsedd till den personen som i sällskapet var minst benägen till att vänstra. Kanske för att jag aldrig skulle göra det eller för att vi bara var 4 i sällskapet. 
Den andre bilden vet jag inte hur jag ska förklara. Vi spelade våghals och jag fick som konsekvens att visa min bästa sexposition... 
Hoppas ni inte blir skadade för livet efter detta inlägg, jag kommer inte ta tillbaka det imorgon. Om inte Stoffe tycker att det är lite väl avslöjande, men då vet ni varför det är borta i alla fall. 

Nu ska jag sova ruset av mig! God natt. 
Just ja, glömde jag säga att jag haft det väldigt trevligt?

Paket


Kolla vilka fina paket Eve kommer få av mig och Stoffe idag! Jag vågade inte lägga ut bilden tidigare då jag var rädd att hon skulle gå in här och titta men nu är det bara 40 minuter kvar tills gästerna ska vara där så hon har säkert en massa annat att stå i nu! Jag gjorde ett eget födelsedagskort till henne, det kommer hon säkert att tycka om! Hehehe... 

Om det är nog som undrar så ja, det är granar på pappret. Jag har ännu inte skaffat något presentpapper så jag kör med julpapper. Vem läger märket till granar liksom, det är det rosa bandet hon ska se ju! 

Uppdatering hår

Uppdatering vad gällande håret och mitt tjära-schampo. Trots att håret verkligen luktar illa så är det otroligt lent och fint! Kunde det inte varit ett väldoftande schampo istället för stinkande tjära. Det har i alla fall resulterat i att Stoffe börjat kalla mig sin tjäraste... 

PS. Jag har hicka!

Tjära ner mig i schampo- usch!


Ikväll blir det fest! Jag har hört att vi ska något amerikanskt men det var visst inte hamburgare, mycket intressant... 

Jag var för en halvtimme sedan inne i duschen för att fixa till mig från en stinkande lort till en hot primadonna. Det gick sådär för mitt schampo och balsam var nästan slut och det enda jag hade förövrigt var ett schampo som luktar tjära som pappa fått gratis på jobbet. Jag tänkte att det kan ju inte vara så farligt men det var det! Jag försökte dölja den stinkande lukten med resterna av mitt gamla schampo och balsam men nu när jag kommit ut så känner jag att det fortfarande luktar stink-tjära! Stoffe tyckte mitt hår luktade bränt! Jag får väl dra i en massa skum och spray ikväll innan jag sticker dit så ingen känner av den fruktansvärda doften. Stackars människor som får sitta bredvid mig!  

Trots den lilla incidenten med tjära-schampot så är jag fortfarande lika taggad inför ikväll! PARTY PARTY!!!

Even Steven


Jag gick precis in på tv4.se för att se vem som åkte ut Let's dance, ett bar val med Hasse Aro måste jag säga! Men vad jag skulle säga var att jag där hittade ett test om hur många barn man vill ha i framtiden. Jag blev Even Steven och så här lyder motiveringen:

Even Steven
(58% av alla som gjort testet)
Even Steven, säger det dig någonting? Du är en typisk herr/fru Lagom, som gärna vill att saker ska vara som saker är mest. Du trivs bäst när du har ett tryggt jobb, ett rullande livslunk och intressen som tar lagom mycket tid. Att ha en stor familj skulle vara alldeles för ansträngande för dig, så du bör nöja dig med det klassiska normtalet: två. 

Jag fick Stoffe till att göra testet och han blev också Even Steven! För att göra testet gå in på http://www.tv4.se/1.842374/hur_manga_barn_ska_du_ha

Lycka till!

Klockan är 00.00 någon tänker på mig!

Let's dance

Jag tror och hoppas att Morgan tar hem allting och jag tippar honom och Bagge i finalen. Efter det är det svårt men jag hoppas att Magnus är med fram till sluten, han är häftig! 

Nu ska jag och Stoffe titta på film. Get Smart som vi hyrde tidigare ikväll. 

Puss och Kram på er!

Dagens frukost...


... bestod av en tallrik med fil, forsties och banan! 

Idag har jag inte mycket planerat på schemat. Jag ska plugga lite till och åka hem till mor och far.  Ikväll ska jag ta det lugnt så jag är taggad inför imorgon. Undra hur jag orkade med allt festande i Australien, vi var ute typ 5 kvällar i veckan och jag var ändå taggad nästan hela tiden! Det var på den tiden man var ung! :P 

God natt!


Nu är klockan över tolv och jag ska gå och lägga mig. Som jag skrev i morse så går jag ikväll och lägger mig nästan två timmar tidigare än vanligt. Förhoppningsvis gör detta att jag kan gå upp och plugga lite tidigare imorgon! Jag vet dock inte om jag kommer kunna somna för jag tog en powernap innan på 2 timmar och det var en hård powernap, jag vaknade inte ens när jag fick sms! Jag vaknar alltid när min mobil låter för jag använder den till väckarklocka. Men jag vaknade väldigt skönt efter min lilla tupplur. 

Sov gott vänner!

Jag utmanar mig själv!

Regler till utmaningen:
  • Gå in i mappen "mina bilder"
  • Gå in i den sjätte mappen och välj den sjätte bilden
  • Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den. 
Spännande det ska bli, haha,. nu ska vi se...



Ja, så där ser mitt kök ut när jag har lagat scones. Fotot togs i oktober förra året. Detta fick mig nu att tänka på att jag inte har lagat scones sedan dess, det är ju nästan kriminellt att gå så länge utan scones! Passar ju perfekt nu när vi köpte Philadelphia-ost idag! 
Lägg även märke till chokladen som ligger på bänken, jag är en stor gottegris!

Vad är det för en dag...


...vad är det för en dag, nej det är inge vanlig dag för det är Eves födelsedag. Hurra hurra HURRA!!!
Idag så fyller den här filuren 22 år! En riktigt gammal dam snart ju! Grattis!
På lördag smäller det för då ska jag hem till henne och fest järnet! Är så extremt taggad, det var ett tag sedan men nu är jag på g igen! 

Guten morgen!


God morgon jag hoppas ni har haft en skön natt. Jag känner att det har blivit lite för få timmar de senaste nätterna nu så jag funderar på att gå och lägga mig tidigt ikväll. Tidigare i alla fall

Bilden ovan är från igår då vi stod i kopieringsrummet i två timmar och kopierade en fasligt massa papper. Jag struntade i den sista artikeln eftersom jag inte hade tillräckligt med kopior kvar på mitt kort att ta. Men jag tror jag överlever kursen minus en artikel av typ 15. Hoppas det i alla fall. 

Idag bär det av till skolan igen. Först väntar en lektion i Freds och konfliktteori och sedan ska jag och Sofia försöka få ihop något på nobelprojektet där vi skriver om Martti Ahtisaari. Någon som vet något bra om honom?

Försvunnen info...



Charmig bild tycker ni inte?

Vårt internet har krånglat hela kvällen. Ibland funkar det och ibland inte. Jag tänkte visa vad vi höll på med i två timmar idag efter skolan. Nämligen kopierade upp en massa nya artiklar som vi ska läsa. Det är hemskt när man tror att man har all kurslitteratur och sedan lägger läraren plötsligt till en massa nya saker att läsa. Men sånt är livet! Det är bara att läsa, hur svårt kan det vara? 

Jag läste av en bloggerska, kommer inte ihåg av vem men hon undrade vad det var för info som försvann för att göra plats till den nya i hjärnan. Tyckte det var en rolig tanke, vi får hoppas att det inte är något viktigt som försvinner! hehe

Vinterns spår... nej vi har ingen snö!



Jag har fått ett nytt beroende bestående av innehållet i den här lilla tuben. Den är en kletig salva som gör händerna först vita och sedan kletiga. Detta för att hela jag håller på att torka igen. Inte i humorväg dock, tack gode gud! Nej mina händer ser ut som torrt bark som i vilken skog som helst i Australien skulle ta eld vid minsta anblick av en gnista. Dessutom spricker min läpp dagligen och börjar blöda, jag äger ett läppsyl men det används tydligen inte tillräckligt ofta... Vaselin kanske är svaret på mitt besvär här... Jag bifogar nedan en bild av min näst besvärligaste kroppsdel just nu, enjoy!


Här kommer ännu en lista...


OM DIG:

 1. Hur mycket är klockan just nu?
 01.50

 2. Namn?
 Anneli

 3. Vart bor du?
Staffanstorp
 4. Hur många barn vill du ha?
Jag vet inte, 2 kankse.
 5. Vill du gifta dig?
Har inte bestämt mig om min inställning till bröllop än. 
  6. Har du ätit sushi?
 Ja, det är så gott i Sydney.
7. Favoritglass?
Vanilj med kolasås
  8. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet?
 ett, müsli
 9. Humör?
bra
 
 FYRA GREJOR:
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen?
nej
  2. Har du en hund?
Jag anser att mor och fars hund är e del av min med!
  3. Sover du helst själv eller med någon?
Med min Stoffe!
 4. Tror du på spöken?
Haha, nej
 1. Skulle du vilja vara längre?
Nej jag trivs med mina 172 centimeter
  2. Skulle du vilja väga mer?
Skojar du? Jag trivs med hur jag är men jag önskar inga fler kilon!
  3. Skulle du vilja ha sex nu?
Jag vill ha sex konstant

  KAN:
1. Kan du röra på öronen?
Nej
  2. Kan du slicka dig på näsan?
Nej
  3. Kan du kolla i kors med ögonen?
Ja, äntligen något jag kan!
 4. Kan dina föräldrar lita på dig?
Det är klart, min föräldrar rockar fett!
  5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar?
Det har jag gjort en gång när jag bodde hem och blev sur på mina föräldrar. Det slutade med att dem blev sur på mig för att jag inte pratade med dem. Jag är väldigt tjurskallig ibland...
 6. Kan du va på en fest utan att dricka?
Ja, men då ska jag inte ha lust att dricka
 7. Kan dina vänner lita på dig?
Ja
  8. Kan du tänka att pierca dig i naveln?
Nej 
 9. Kan du suga? På en klubba?
Jag kan suga på mycket och en klubba ä en av dem
  10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
Eeeh... jag tror det

 HAR:
 1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
Jag försöker att inte göra det men det händer ibland, vissa saker är inte menat för föräldrarnas öron
  2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?
Ja
  3. Har du någonsin haft sex med någon?
Ja
  4. Har dina föräldrar ljugit för dig?
Jag vet inte, men dem har antagligen ljugit eller undanhållit sanningen om något jag inte hade med att göra. 
 5. Har du varit full den här månaden?
Haha, ja, tro det eller ej!
  6. Har du redan tröttnat på dom här frågorna?
Snart...
  7. Har du borstat tänderna den senaste timmen?
Nej
  8. Har du pussat någon som är fyra år äldre?
Ja
  9. Har du haft sex med någon som är tre år äldre?
För att vara ärlig så vet jag inte...
  10. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?
Nej
  11. Har du blivit påkommen när du har haft sex?
Ja
  12. Har du haft sex med mer än tre personer?
Ja, men inte alla på samma gång
  13. Har du ljugit på någon fråga än då? 
Nej

Kvällen


Den här fina slipsen, eller det är egentligen en sjal tjejer men vi fick i ala fall på den på Stoffe och han posade villigt framför kameran! Jag tyckte den passade honom!



Jag och Stoffe vid matbordet när vi är mitt i tacos-buffén. Vad ni ska veta är att två sekunder innan detta foto togs så "råkade" jag rapa. Jag som visste att jag skulle rapa kunde le fin trots det dundrande ljudet från min mun men Stoffe var visst inte det. Fast vid detta lagret borde han ha vant sig vid mina svinerier! 



Här sitter jag framför ps3 och kör bildspelet MotorStorm som vi köpte idag. Jag försökte på första banan typ fem gånger men efter att ha kraschat typ 5011 gånger ville Stoffe prova och det fick han. Han vann hela banan på första försöket. Men jag tycker det säger mer om honom än om mig. Tänk vilken barndom han måste ha haft. Suttit vid datorn och spelen hela dagarna och inte sett en uns av solsken. Jag... jag... jag låg i en simbassäng och simmade 2-4 timmar om dagen. Det är att ha ett liv. Verkligen.... 

Vi har ett ps3!!! Det blev ingen katt... :D

Vi har hunnit med en massa idag. Gick upp för tidigt, redan klockan 9 för kvart i 10 kom min syrran och hämtade oss. Så åkte vi till nova och gick omkring i en massa affärer. Syster lämnade tillbaka ett par shorts på topshop och jag spydde över alla gräsliga skor dem hade. Det blev en liten morgonfika på Espresso och sedan gick vi till den stora destinationen. Elgiganten!!! Där köpte vi ett ps3 och två spel! Funny bunny! 

Sedan åkte vi och lämnade Stoffe ute i en håla där han började sitt nya jobb idag! Lycka till!

Ikväll blir det tacos till middag. Syrran kommer över och ska titta på film så hon önskade sig tacos och gör man inte som sin syster befaller? Just nu är hon en lycklig tjej för nu har hon städat klart kassan och får gå om 10 minuter! Vilket betyder att hon är här inom en halvtimme! Mat! 

Stoffe kom hem för en stund sedan och berättade att han haft en perfekt förstadag på jobbet! Grattis! Nu leker han med vårt ps3. Haha, 

Mamma och pappa tycker att det vore bättre om mina pengar gått till ett körkort istället för ett ps3 men det beror ju på vad man prioriterar... hehe. 


Nu åker vi!

Hinner inte skriva så mycket, jag oc Stoffe ska vara nere på parkeringen nedanför lägenheten om 5 minuter för då kommer systeryster och hämtar oss. Vi sk till Nova och titta runt lite och kanske handla ett ps3. Spännande va? Jag ska ta med mig kameran och ta lite foton som ni kan få se sedan! Kram

Ett år!


Idag är det ett år sedan jag startade bloggen. Grattis!!! Det har hänt ganska så mycket på ett år och även om jag inte alla gångerna varit den mest aktiva bloggaren så har den ändå funnits där och väntat på att mina fingrar återigen ska gå över tangentbordet. 

Helt sjukt vad annorlunda livet var för ett år sedan! 

Betnér!


Det här har vi festat på idag. Morötter med holiday-dippa. Nu sitter vi och tittar på Raw och nu står Betnér, han är bäst! 

Hej hopp

Jag tänkte skriva ett surt inlägg om blogg.se men jag bestämmer mig för inte göra det. Jag har varit på tillräckligt dåligt humör de senaste timmarna så det räcker i några veckor framåt. 

Jag gick upp ganska tidigt i morse för att renskriva från vårt förra möte om den store finnen från österland. SÅ nu har jag gjort det och nu ska jag rusa till bussen. 

Kram


Wildchild


Det har varit en lagom tung kväll med mycket dator och lite tv och en söt Stoffe. Nu ligger vi i sängen och jag ska se wildchild. Kram på er!

Flushed Away

Dem har bytt ut planschen på insidan av toalettdörren på jobbet. Innan var det en sliten Nasses-stora-film-plansch som var fasttejpad där men jag tycker den nya passar mycket bättre inne på en toalett än vad nasse gjorde. Flushed Away (Bortspolad) har vi nu, är det inte passande så säg!?


Jag känner ett plötsligt sug efter att få se den här filmen nu, det kanske beror på att jag sett planschen 10 gånger på 2 dagar. Snacka om gratisreklam!

Bisexuell?



Inatt när vi skulle sova började mitt huvud snurra. Det är på natten jag har tid att tänka. Jag låg och tänkte på att ifall Stoffe varit en tjej skulle jag fortfarande vara attraherad av "henne" eller om jag varit en kille, hade han varit attraherad av mig? Eller hade vårt förhållande utvecklats till någon fin vänskap istället? Hur funkar det där? Jag vill tro att det är så fint att man blir förälskad i personen i sig och inte i utseendet eller vem det är. I grund och botten är vi kanske alla lite bisexuella.

  
Eller som man säger "Om om inte funnits hade kärringen stångat tjuren"

RSS 2.0