Fields

Idag har ännu lite mer fakta funnit min hjärna. Denna gången handlar det om hur stor H&M-nörd jag är. Nämligen gigantiskt så. Min mor, syster och jag åkte över till danmark för att traska runt på Fields idag för att hitta lite roliga kläder. Vi hamnar efter inte så länge inne på H&M och där hittar jag såklart en klänning! Sedan spenderade vi ännu mer tid på köpcentret men inget mer hittades förutom lite mat,godis och 6 översnygga vinglas för en 50-lapp (fyndfynd!!!)

När det sedan bar hemmåt efter otaliga timmar av shopping kom vi på idén om att far skulle hämta upp oss på stationen i Lund och sedan köra oss till Nova. Sagt och gjort så blev det så. Min syster skulle visa far en garderob på jysk som hon ville ha och undertiden smet jag in på H&M och köpte ett litet kitt med verktyg till naglarna och ett nagellack i någon rolig rosa/röd färg som visade sig hetta Puppy Red plus fint glansnagellack att ha över som "skydd" typ. egentligen kan jag inget om manikyr eller naglar men man kan ju alltid pröva sig fram, haha.


Mor och syster som vi försökte få att le i väntan på tåget. Hon är lite morgontrött den människan.

    
Man hade ju kunnat hoppas på en brunare Anneli vid denna tidpunkt på året men det kommer nog aldrig hända om jag inte åker ner till aussie-land och bosätter mig där i några månader igen. Då kanske...


IKEA

Jag blev lite galet ledig idag pga av att en kompis ville byta tider med mig så idag åkte jag och mor till ikea. Mycket roligt och underhållande och extremt mycket fint hittades, mer än vad jag egentligen har råd med!

Det vra ett köksbor som ag blev väldigt förtjust plus 4 stolar som såldes separat. När vi kom till plocka-själv-lagret visade det sig att stolarna var slut men bordet fanns, Så jag tog bordet och chansar på att stolarna kommer in i början av nästa vecka och att vi är en av dem första som kommer dit då för dem verkade vara populära. Jag hittade dessutom en tv-bänk för 600 som jag köpte. Tittade ut soffa, säng och byrå med men det ska jag fixa hemleverans till för det blir lite svårt att ta i bilen tyckte jag. Men det blir nästa vecka det.

I helgen bär det upp till Smålands djupa skogar igen. 40-års fest för Mor Fossto. Min föräldrara ska också följa med, det ska bli spännande för våra föräldrar har inte träffat varandra innan. Men det går säkert bra tror jag nog, förhoppningsvis, om min far kan hålla sig borta från singstar så är jag nöjd! Men vad ger man i födelsedagspresent? Ingen som verkar veta eller har några goda råd. Någon här? Kvinnan i fråga verkar försvinna i det blå varje gång man nämner present...

Sedan flyttar jag på tisdag i nästa vecka!!! Fattar ni? Det gör inte jag!

Just ja, jag provade min balklänning som jag hade på mig på avslutningsbalen på gymnasiet för två år sedan. Den gick på men satt väldigt tajt. Dags att börja röra på fläsket kanske. Dock kanske det skulel hjälpa med att typ bara sluta äta chips på kvällarna och dricka läsk men det är så GOTT! Jaja, när jag flyttar kommer jag väl leva på ett nudelpaket om dagen...



   
Mitt fina bord Bjursta och min finna stol Börje som snart är i min ägo förhoppningsvis. Är dem inte vackra tillsammans?

           
Min tv-bänk Benno, mycket förvaring och hjul så det blir lätt att städa och min svarta soffa Ektorp som jag har tittat ut.

Min hem kommer bli så vackert, min mor var avundsjuk på mig!

Sitter i smålands skogar utan...

...någon som helst kontakt med omvärlden, haha eller inte riktig men denna platsen består av 1,5% av Sverige (hänvisar till Teliareklamen). Ingen teckning på mobilen. Bara skog. Väldigt mysigt faktiskt. 

Sitter just nu med mr F i soffan i smålandshemmet. Det var en riktigt bra midsommarafton. Två personer som aldrig träffat varandra innan möttes upp här och underhöll oss i 18 timmar. Jag har aldrig hört två personer prata på det viset innan. Helt sjukt hur någon kan hålla på så i 18 timmar. (Jag sov några av dessa timmar) Det fins en möjlighet att jag träffar båda två nästa helg, det kommer bli livat!

Vi var precis inne i Vetlanda och tittade runt, dem har mycket mer här och ändå är det mindre än Stp, dem hade HM, mina damer och herre. HM!!! 

Nu blir det nog mat snart, det luktar gott. 

1984

Jag drömde en av de knäppaste sakerna på länge imorse. Helt sjukt! Jag var bara tvungen att berätta, fast ändå inte. Haha

Det är torsdag...

..och nu är jag ledig i 3 dagar! Woho!

Det har hänt en del i veckan, jag har köpt ett soffbord för 300 kr som är hur fint som helst! Hittade det på blocket och jag är hur nöjd som helst. Jag ringde ett toppenköksbrod med men det var redan sålt, typikst, nu kommer jag inte vilja ge mer än 300 för ett köksbord som detta skulle kostat.

          
Mitt fina köksbord!

Och i går var det Sverige- Ryssland och vi förlorade som alla säkert vet. Vilket fall som helst, har ni märkt att det är felr som har på sig Sverigetröjor när Sverige ska spela än när det var sveriges nationaldag, det är lite roligt att se. på jobebt var det en kille som kom förbi med sina små barn och det var nog han som hade stått för klädvalet den morgonen för alla hade sverigetröjor på sig. Sött.

Jag och mor ska till Fields på torsdag i nästa vecka, jag ser framemot detta och hoppas på att hitat lite nya kläder. Tycker dock synd om mor som ska vara med mig då jag velar enormt mycket vad gäller klädinköp. Sedan på kvällen ska vi till ikea för att beställa möbler till min lägenhet. Men det är inte förens om en vecka

imorgon åker jag till småland. Ska få träffa älskling! Dessutom ser jag framemot alla foton på honom som liten som jag hoppas kunna luska fram. Jag har hört talas om att han hade rött fluff när han var yngre, ett måste för mina ögon!

Skåne!!!

Efter att jag sagt adjö till mannen som åtevände till småland idag åkte jag hem och åt lite mat med familjen och sedan fick jag och mor infallet att vi skulle åka till Skrylle och gå en liten runda där. Så vi tog hunden med oss och for iväg.



Man hade en hel del fina utsikter, detta är skåne så det skriker om det. Så fint, så fint!



Vovven klarade inte riktigt av de branta trapporna och stegarna som fanns så då såg det ut såhär.
Grynet är egentligen ganska lat men när hon väl kommer igång är hon som en 2-åring i själen!

Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag åker till småland.

När ni vill ha matchtips kom till mig, ni kan tjäna pengar!

Jag hade rätt, matchen slutade 2-1 till Spanien. Med bara en minut kvar gjorde Spanien mål och vårt lilla poäng från matchen förvandlades till zero. 

Men nu blir det att ladda inför matchen mot Ryssland. Go Sweden!  

Aida

För första gången någonsin var jag på opera igår, Aida. Det var inte alls som jag hade tänkt mig. Mycket större och mäktigare och jag förstod allt! Woho för mig och skådisarna! Det var Fossto, hans morfar, hans moster och jag som gick, en födelsedagspresent till hans morfar från mor Fossto med familj. 

För övrigt  har denna dagen varit en riktigt seg dag med återigen för mycket intagen föda. Efter två dagar med ett par antal portioner studentmat, både till frukost och middag är man ganska så mätt men trotts det började vi med en frukost som bestod av ostbulle, sedan blev det grillat då vi åt tills vi nästan sprack. Sedan var det så att grannen hade lånat pärlsocker av oss och bjöd därav på bullar. Mycket goda trots russinen. Det hela avslutades med jordgubbar med grädde. Det kommer säkert toppas med en film som följs av chips och cider senare ikväll. Jag ska nämligen presentera filmen Get over it för Fossto.  

Kanske att man borde typ ut och springa sedan men jag tror att vår lilla promenad som vi faktiskt genomförde idag får stå för dagen motion. 

Nu tittar vi på fotboll och det är bara 2 minuter kvar av ordinarie speltid. Jag sa innan att det skulle bli 2-1 till Spanien men jag hoppas att jag har fel. Än så länge står det 1-1 och det får ju gärna hålla i sig. 

Nu ska jag gå och vara lite social med mannen. Kram

Sjung om studentens lyckliga dar!!!

Min lillasyster tog studenten igår så nu är hon stor. Men inte större än mig. ^^
Jag har aldrig sett henne så dragen innan, det var sjukligt roligt. Har en massa bilder på henne och hennes lycka som Fossto hjälpte till att ta. 410 bilder tog han för att vara exakt.
Istället för att åka flak eller cab som de flesta åker etade dem upp en liten minibrandbil som användes för ett antal år sedan. Cool var den i alla fall.



Emelie galet lycklig



De tre blondinerna som syrran åkte brandbil med.



Emelie och hennes plakat på brandbilen



Den coola lilla brandbilen.

Nu ska Fossto och ag in till malmö för att ströva omkring bland folk och sedan ska vi gå på opera. Får inte glömma biljetterna! Det hade inte varit bra!

Do it!

Ni borde gå in på denna sidan www.stoppafralagen.nu för att göra er röst hörd!


NU!

Onsdag- två dagar!

Jag gick upp halv nio imorse trots att jag inte började förens tre. Detta för att jag skulle hämta ut biljetter på Malmö Opera. Jag som tyckte jag var ute i god tid när jag kom dit klockan tio fick tänka om när det var 33 nummer framför mig, det tog bara 1 timme och 10 minuter innan jag hade biljetterna i min hand. Jag skulle titta på klänning och studentpresent också men det ända jag kom hem med var ett linne, en kofta samt några hjärtörhängen,  jag är inte bra på det där med shopping. Jag behöver en ny garderob, en helt ny garderob! Med lite snygga saker i. Imorgon ska jag in till Lund och kolla i den bästa affären som finns med det bästa sortementet. Då ska jag hitta en eller två klänning eller kjolar man kan ha vid lite finare tillfällen.

Jag pratar med mannen. hon kommer ner onsdag istället för torsdag. Woho. Glatt smile på räkna-ner-kalendern!


Födelsedagar coming up

Det är hemskt att säga det men jag jobbar för mycket. Det är inte själva jobbet i sig som är problemet (bara när det kommer en massa galna gamlingar som alltid har rätt trots att det är bevisat motsatsen) utan det faktum att det inte har blivit någon tid över att införskaffa sig en pressent till min mors födelsedag. Den är nu på söndag och jag jobbar imorgon och har gjort så hela veckan. Jag vet exakt vad hon ska få men jag har ingen möjlighet att få tag på det i tid så jag funderar på att skriva en fin liten hälsning där allt detta är förklarat på ett högst diplomatiskt sätt och där det också står att när vi åker till ikea för att inhandla min säng och soffa mm kommer hon få sin vackra tavla. Nu ska jag bara sätta mig ner och klura på denna smickrande hälsnings formulering.

I övrigt så har jag ännu ett problem. Min mormor fyller också år på söndag (jag vet det är knäppt att min mor och min mormor delar födelsedag!) och jag har inget att ge henne heller. Här beror detta dock på en idétorka lika stor som Sahara- om inte större! Jag har en känsla av att det kommer sluta med att jag ger henne en blombukett a la City Gross med några trisslotter i.

Det är hemskt, faktiskt! Och vad som är värre är att jag skyller det på mitt jobb! (det jobbet som jag är otroligt trött på och som jag önskar att jag kunde sluta idag men efter den 19 juni kommer det inte vara så farligt längre och den 12/13 får jag en paus från allt då det kommer ner en väldigt underhållande person. Jag ser ljuset i tuneln!

Denna mycket underhållande person ska på fest ikväll. Till detta har han beställt 4 starkcider och 2 bacardi ice. Bör jag tillägga att detta är samma person som blev supen under bordet av ett några tjejer av årsgång 89? Och detta med shootar av rosévin. Jag har bett honom fixa fram en kamera som kan filma honom när det är som värst men det vägrade han och jag fick inte heller prata med David som jag hoppas och tror hade gjort denna lilla tjänst för mig. ^^ Ha det så kul i alla fall! 

Åååh den jeansjackan!

I dessa tider av icke-fossto-närhet gosar jag istället i en jeansjacka. Tro det eller ej, men det hjälper, känns nästan som han är här.

Om jag hade pengar, Nananananananaaaa!!!

Nu har jag just gjort ett test på internet för vår butiks räkning, jag hoppas att jag får min timme nu fastän den kommer in någon dag försent. Gå in och ha lite rolig själva vet jag! www.sakeributik.se. Eller låt bli, ert eget val.

Nu har jag snart två dagar avkryssade på min räkna-ner-kalender. Fast det blev inte riktigt en räkna-ner-kalender, mer än alla-saker-jag-ser-frame-mot-i-sommar-kalender. Men det funkar det med!



Jag har ringat in dem dagar som är lite mer attraktiva än andra. Saker att se fram emot helt enkelt.

Jag har dessutom sett över hur det ser ut helgen v. 26 då jag förhoppningsvis kan besöka en 40-års fest. detta ser någorlunda lovande ut för tillfället i alla fall. 4 stycken jag kan fråga om hjälp på varje dag så jag hoppas att någon av dem känner sig manade för att jobba en dag på helgen. Vem säger nej till en lördag/söndag?? Det ge rju extra kosing i fickan. 

På tal om pengar. Jag fick tillbaka mina skattepengar idag. Jag som trodde det skulle bli att låna av sparkassan denna månade har plötsligt inga problem alls med ekonomin. Sedan gjorde jag far avundsjuk när han såg mitt sparkonto. Haha, han behöver dock inte avundas så länge till, jag kommer vara pank om typ ett år då europaresan/lägenheten/studierna/min livsstil har ätigt upp alla mina pengar och jag lever på ett halvt nudelpaket om dagen de sista 14 dagarana varje vecka. Vilken vånda!

Bal

Hejsan där ute det har hänt lite saker idag. Min syster är på sin bal nu och jag var där innan när hon gick omkring och minglade och tog en massa foton på henne och hennes kompisar.









Söt är hon, min syster.

Sedan har jag vinkat hejdå till min man som åkte upp till Stockholm ikväll för att gå på en massa studenter och fester. Han bara roar sig han, andra måste stanna kvar här nere för att jobba och slita på kära CG, jag nämner inga namn... Hans plan var försenat, det skulle ha lyft från sturup kl 21.30 men kl 23 satt dem fortfarande och väntade på att få gå på. Han kommer att nanna sött ikväll när dem väl kommer fram. Men den 2 juni kommer han ner till vårt kära skåneland, lagom till min systers student. Det är bara 10 dagar kvar tills dess, egentligen 9 för det är över midnatt. Jag tror jag ska göra en räkna-ner-kalender. Borde ha en kalender uppsatt för hela sommaren på väggen. Tror jag ska göra mig en sådan nu.



Smokin' hot!


Ledig!

Var på 85-års kalas igår. Jag kom bara 4,5 timmar försent till kalaset... På grund av mitt underbara jobb! 
Men det var hur trevlig som helst och jag sjöng singstar. Det pendlade mellan att jag var tondöv och en lovande sångerska. Behöver jag tillägga att jag typ de sämsta poängen? Jag vet inte riktigt vad som hände den gången jag blev en lovande sångerska, spelet måste fått fnatt eller något.  Jag tycker synd om hela Fosstos släkt som var tvungen att lyssna på mina toner som någonstans utanför skalan... 

Nu sitter Fossto och övar till en konsert han ska vara med på kväll. Väldigt mycket bas här, men det kan bero på att han ska vara bas. Nu svor han, jag tror det har något att göra med det han sjunger... Fast jag tror att när han väl står där så sitter allt perfekt! 

Nu ska jag snart hem och hålla Grynet sällskap, hon är ensam hemma och det är ingen favorit för henne. 

Förresten, idag är jag ledigt efter att ha jobbat 7 dagar i sträck. Det var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Lätt att jag skulle klara av att göra det igen. Skulle vilja åka till stranden idag men det får väl bli någon annan dag.

Kram på er alla

RSS 2.0